Metin İlhan , ''Türk Milleti Sürü Bağışıklığına Kurban Ediliyor

SAĞLIK 10.01.2022 - 00:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Metin İlhan , ''Türk Milleti Sürü Bağışıklığına Kurban Ediliyor

Kırşehir Milletvekili Doktor Metin İlhan, sosyal medya hesabı üzerinden grip salgınına dikkat çekti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve hijyen kurallarının ikinci plana atılmasıyla birlikte grip vakalarında anormal bir artış yaşanıyor.Özellikle çocukları etkileyen salgın nedeniyle acil servislerinde yoğunluk yaşanıyor.Konuyla ilgili Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da önemli açıklamalarda bulundu.Kendisi de doktor olan Metin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi :   HEMEN YENİ ÖNLEMLER ALINMALI Mevcut Kovid-19 varyantlarına ek olarak acilleri dolduran bir de infuluenza vakaları var ama Hükümet'ten hâlâ bir ses yok. Türk milleti sizin kontrolsüz sürü bağışıklığınıza kurban edilecek kadar değersiz değildir! Hemen yeni önlemler alınmalı!!! KORONAVİRÜS KADAR TEHLİKELİ Koronavirüs kadar tehlikeli olduğu belirtilen grip salgını ile mücadele noktasında Uzman doktor  Esra Ergün Alış yaptığı açıklamada “Bağışıklık sistemini dengede tutmaya çalışmalıyız. Uyku kalitesi en güzel bağışıklık düzenleyicidir.  D vitamini takviyesinin önemini koronavirüs ile birlikte bir kez daha gördük. D vitamini almak önemli. Bol sıvı tüketmek gerekiyor. Bu çok göz ardı ettiğimiz bir tedavi yöntemi. Hastalar bazen ‘kahve ya da bitki çayı içebilir miyim?’ diye soruyor. Ben de o zaman ‘yerleri temizlerken su ile temizliyoruz, aynı şekilde vücut temizliği için de su içmemiz lazım’ diyorum. Gerekli noktalarda istirahat edilmesi önemli, bulgularınızı istirahat ile çok rahat atlatabilecekken ısrar edip başka kişileri riske atmadan, kendimizi yıpratmadan çok daha kısa sürede tedavi olabiliriz. Çok fazla hazır gıda tüketimi, katkı maddeli yiyecek tüketimi de vücudumuzu yoruyor. Bu nedenle mevsimine uygun beslenmeyi de ihmal etmemek lazım'' ifadelerini kullandı.    
Kırşehir Milletvekili Doktor Metin İlhan, sosyal medya hesabı üzerinden grip salgınına dikkat çekti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve hijyen kurallarının ikinci plana atılmasıyla birlikte grip vakalarında anormal bir artış yaşanıyor.Özellikle çocukları etkileyen salgın nedeniyle acil servislerinde yoğunluk yaşanıyor.Konuyla ilgili Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da önemli açıklamalarda bulundu.Kendisi de doktor olan Metin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi :

 

HEMEN YENİ ÖNLEMLER ALINMALI

Mevcut Kovid-19 varyantlarına ek olarak acilleri dolduran bir de infuluenza vakaları var ama Hükümet'ten hâlâ bir ses yok. Türk milleti sizin kontrolsüz sürü bağışıklığınıza kurban edilecek kadar değersiz değildir! Hemen yeni önlemler alınmalı!!!

KORONAVİRÜS KADAR TEHLİKELİ

Koronavirüs kadar tehlikeli olduğu belirtilen grip salgını ile mücadele noktasında Uzman doktor  Esra Ergün Alış yaptığı açıklamada “Bağışıklık sistemini dengede tutmaya çalışmalıyız. Uyku kalitesi en güzel bağışıklık düzenleyicidir.  D vitamini takviyesinin önemini koronavirüs ile birlikte bir kez daha gördük. D vitamini almak önemli. Bol sıvı tüketmek gerekiyor. Bu çok göz ardı ettiğimiz bir tedavi yöntemi. Hastalar bazen ‘kahve ya da bitki çayı içebilir miyim?’ diye soruyor. Ben de o zaman ‘yerleri temizlerken su ile temizliyoruz, aynı şekilde vücut temizliği için de su içmemiz lazım’ diyorum. Gerekli noktalarda istirahat edilmesi önemli, bulgularınızı istirahat ile çok rahat atlatabilecekken ısrar edip başka kişileri riske atmadan, kendimizi yıpratmadan çok daha kısa sürede tedavi olabiliriz. Çok fazla hazır gıda tüketimi, katkı maddeli yiyecek tüketimi de vücudumuzu yoruyor. Bu nedenle mevsimine uygun beslenmeyi de ihmal etmemek lazım'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.