Metin İlhan , ''Kırşehir'deki İktidar Kadroları Beceriksiz''

SİYASET 09.07.2021 - 08:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Metin İlhan , ''Kırşehir'deki İktidar Kadroları Beceriksiz''

Türkiye Büyük Millet Meclisi'den sık sık söz alarak Kırşehir'in sorunlarını dile getiren CHP Milletvekili Metin İlhan , Kırşehir'deki iktidar kadrolarının beceriksiz olduğunu belirtti.

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, nadiren de olsa Kırşehir'e gelen bakanların, bol vaatli programlar düzenleyerek sözde yatırım planları ortaya koyduklarını belirterek TBMM Genel Kurulu'nda sert eleştirilerde bulundu.   ''KIRŞEHİR'İ ALDATIYORLAR''   İlhan, iktidar yetkililerinin ütopik vaatlerinin hakikatten uzak olduğunu ifade etti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz Kırşehirliler olarak gelen bakanlardan, Hirfanlı'nın suyunun başka yere verilmesini seyreden ve Kırşehirlileri 2013'ten beri müjdesi bitmeyen Yamula Barajı sulama projesi ile aldatan, demirleri paslanan valilik binası inşaatını başka bakanlığa devrederek unutturmaya çalışan, beceriksizliğin 2024'e revize edilmesine kurban giden ve 2019'da tamamlanması gereken 150 yataklı hastane projesi yerine vatandaşı ASM projesi ile yetinmeye mecbur bırakan, atıl vaziyette duran kamu yatırımlarını yüksek brandalarla gizlemeye çalışan, bir kamu yatırımı olan ve bu yıl bitmiş olması gereken çevre yolu konusunda derin bir sessizliğe bürünenleri, bir kabine üyesi olarak iktidarlarının yerel kadrolarına bu konuları sormalarını beklerdik." ifadelerini kullandı.  KIRŞEHİR BOŞ VAATLERDEN BIKTI   Son olarak İlhan, Kırşehir halkının iktidarın içi boş vaatlerinden bıktığını, gerçek, somut çalışmaları görmek istediklerinin altını çizdi ve Kırşehir'in, yıllardan beri iktidar kadrolarının beceriksizliklerinin kurbanı olduğunu ekleyerek eleştirilerini noktaladı.  
Türkiye Büyük Millet Meclisi'den sık sık söz alarak Kırşehir'in sorunlarını dile getiren CHP Milletvekili Metin İlhan , Kırşehir'deki iktidar kadrolarının beceriksiz olduğunu belirtti.

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, nadiren de olsa Kırşehir'e gelen bakanların, bol vaatli programlar düzenleyerek sözde yatırım planları ortaya koyduklarını belirterek TBMM Genel Kurulu'nda sert eleştirilerde bulundu.
 
''KIRŞEHİR'İ ALDATIYORLAR''
 
İlhan, iktidar yetkililerinin ütopik vaatlerinin hakikatten uzak olduğunu ifade etti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz Kırşehirliler olarak gelen bakanlardan, Hirfanlı'nın suyunun başka yere verilmesini seyreden ve Kırşehirlileri 2013'ten beri müjdesi bitmeyen Yamula Barajı sulama projesi ile aldatan, demirleri paslanan valilik binası inşaatını başka bakanlığa devrederek unutturmaya çalışan, beceriksizliğin 2024'e revize edilmesine kurban giden ve 2019'da tamamlanması gereken 150 yataklı hastane projesi yerine vatandaşı ASM projesi ile yetinmeye mecbur bırakan, atıl vaziyette duran kamu yatırımlarını yüksek brandalarla gizlemeye çalışan, bir kamu yatırımı olan ve bu yıl bitmiş olması gereken çevre yolu konusunda derin bir sessizliğe bürünenleri, bir kabine üyesi olarak iktidarlarının yerel kadrolarına bu konuları sormalarını beklerdik." ifadelerini kullandı.


 KIRŞEHİR BOŞ VAATLERDEN BIKTI
 
Son olarak İlhan, Kırşehir halkının iktidarın içi boş vaatlerinden bıktığını, gerçek, somut çalışmaları görmek istediklerinin altını çizdi ve Kırşehir'in, yıllardan beri iktidar kadrolarının beceriksizliklerinin kurbanı olduğunu ekleyerek eleştirilerini noktaladı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.