Metin İlhan'dan Danışmanı ve Bir Gazetecinin Kavgasına İlişkin Açıklama

SİYASET 01.10.2020 - 19:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Metin İlhan'dan Danışmanı ve Bir Gazetecinin Kavgasına İlişkin Açıklama

Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan , geçtiğimiz günlerde danışmanı Mesut Karakurt ve Gazeteci Sait Yanık arasında yaşanan arbede ile ilgili açıklamada bulundu.

İŞTE METİN İLHAN TARAFINDAN YAYINLANAN O AÇIKLAMA :   28.09.2020 tarihinde Kırşehir Belediye başkanlığı makam katında  Kırşehir Basın Konseyi Başkanı  Sait Yanık şahsıma ve  anneme  ağza alınmayacak sinkaflı  küfürler edince danışmanım Mesut Karakurt da dayanamayarak küfür etmemesi konusunda kendisini medenice uyarmış ve aynı ikazı defalarca yapmıştır ancak Sait Yanık ağır sinkafli  hakaretlerine devam ederek belli bir süre sonra da danışmanıma saldırmış, onu darp etmeye çalışmış ve aralarında kısa süreli arbede yaşanmıştır. Öncellikle böyle bir olay hepimizi üzmüştür. Lakin, gazetecilik adabı ve etiği ile hiç yakışmayan bu çirkin davranışlarından dolayı Sait Yanık olay sonrası şahsımı arayarak tarafıma sarf ettiği sinkaflı sözler dolayısıyla özür dilemiştir. Ben de kendisinin özrünü kabul ettim.      Biz her zaman yerel basınımızın yanında olduk ayrıca onların TBMM'deki sesi olduk, olmaya da devam edeceğiz zira demokrasinin gelişmesi noktasında  doğrudan ve dolaylı olarak yerel basının katkıları oldukça büyüktür. Bu sebeble büyük fedakârlık ve ekonomik sorunlara rağmen işlerini aksatmadan sürdüren basınımızın emekçilerine buradan ayrıca teşekkür etmek isterim. Bilgi kirliliğinin önüne geçmek adına bu açıklama elzem olmuştur. Tüm hemşerilerimizin bilgi ve takdirine sunarım. Saygılarımla...  
Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan , geçtiğimiz günlerde danışmanı Mesut Karakurt ve Gazeteci Sait Yanık arasında yaşanan arbede ile ilgili açıklamada bulundu.

İŞTE METİN İLHAN TARAFINDAN YAYINLANAN O AÇIKLAMA :

 

28.09.2020 tarihinde Kırşehir Belediye başkanlığı makam katında  Kırşehir Basın Konseyi Başkanı  Sait Yanık şahsıma ve  anneme  ağza alınmayacak sinkaflı  küfürler edince danışmanım Mesut Karakurt da dayanamayarak küfür etmemesi konusunda kendisini medenice uyarmış ve aynı ikazı defalarca yapmıştır ancak Sait Yanık ağır sinkafli  hakaretlerine devam ederek belli bir süre sonra da danışmanıma saldırmış, onu darp etmeye çalışmış ve aralarında kısa süreli arbede yaşanmıştır. Öncellikle böyle bir olay hepimizi üzmüştür. Lakin, gazetecilik adabı ve etiği ile hiç yakışmayan bu çirkin davranışlarından dolayı Sait Yanık olay sonrası şahsımı arayarak tarafıma sarf ettiği sinkaflı sözler dolayısıyla özür dilemiştir. Ben de kendisinin özrünü kabul ettim.
     Biz her zaman yerel basınımızın yanında olduk ayrıca onların TBMM'deki sesi olduk, olmaya da devam edeceğiz zira demokrasinin gelişmesi noktasında  doğrudan ve dolaylı olarak yerel basının katkıları oldukça büyüktür. Bu sebeble büyük fedakârlık ve ekonomik sorunlara rağmen işlerini aksatmadan sürdüren basınımızın emekçilerine buradan ayrıca teşekkür etmek isterim. Bilgi kirliliğinin önüne geçmek adına bu açıklama elzem olmuştur. Tüm hemşerilerimizin bilgi ve takdirine sunarım. Saygılarımla...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.