Meterolojiden Kırşehir'e Uyarı !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2016 - 12:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meterolojiden Kırşehir'e Uyarı !

Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü, 14- 15 Haziran tarihlerinde il merkezi ve ilçelerde beklenen yoğun sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar için vatandaşları uyardı. Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 14- 15 Haziran tarihlerinde kent merkezi ve bağlı ilçelerde yer yer görülecek sağanak yağışlar ile kuvvetli ve kısa süreli fırtınanın hayatı olumsuz etkileyebileceği belirtildi. Kırşehir  genelinde beklenen sağanak yağış ile saatte 50-70 kilometre hızdaki rüzgârın iki gün boyunca aralıklarla devam edeceği kaydedilen açıklamada, yağışın olmadığı saatlerde meydana gelecek kuvvetli rüzgâr nedeniyle çatı uçması ve ağaç devrilmelerinin yaşanabileceğine işaret edilerek, vatandaşların dikkatli olması, ilgili kurumların da tedbir alması istendi.
Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü, 14- 15 Haziran tarihlerinde il merkezi ve ilçelerde beklenen yoğun sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar için vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 14- 15 Haziran tarihlerinde kent merkezi ve bağlı ilçelerde yer yer görülecek sağanak yağışlar ile kuvvetli ve kısa süreli fırtınanın hayatı olumsuz etkileyebileceği belirtildi. Kırşehir  genelinde beklenen sağanak yağış ile saatte 50-70 kilometre hızdaki rüzgârın iki gün boyunca aralıklarla devam edeceği kaydedilen açıklamada, yağışın olmadığı saatlerde meydana gelecek kuvvetli rüzgâr nedeniyle çatı uçması ve ağaç devrilmelerinin yaşanabileceğine işaret edilerek, vatandaşların dikkatli olması, ilgili kurumların da tedbir alması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.