Meteroloji Kırşehir İçin Uyardı !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2016 - 09:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteroloji Kırşehir İçin Uyardı !

  Meteroloji Müdürlüğü Kırşehir'de Kuvvetli rüzgar ve sıcaklık düşüşü ile birlikte yağışlı havanın etkisine gireceğini belirtti. Yapılan değerlendirmede, İlimiz, Balkanlardan üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği bekleniyor.Peşmbe günü (21/04/2016) tarihiyağışın ilimiz ve ilçelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecektir.Yağışla birlikte kuvvetli il genelinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği, tahmin ediliyor.Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının serin ve yağışlı hava ile birlikte Perşembe ve cuma günü hissedilir derecede (10 ila 12 derece) azalacağı, ancak hafta sonundan itibaren tekrar yükseleceği belirtliyor.  
  Meteroloji Müdürlüğü Kırşehir'de Kuvvetli rüzgar ve sıcaklık düşüşü ile birlikte yağışlı havanın etkisine gireceğini belirtti.

Yapılan değerlendirmede, İlimiz, Balkanlardan üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği bekleniyor.Peşmbe günü (21/04/2016) tarihiyağışın ilimiz ve ilçelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecektir.Yağışla birlikte kuvvetli il genelinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği, tahmin ediliyor.Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının serin ve yağışlı hava ile birlikte Perşembe ve cuma günü hissedilir derecede (10 ila 12 derece) azalacağı, ancak hafta sonundan itibaren tekrar yükseleceği belirtliyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.