Meteorolojiden Soğuk Hava ve Kar Yağışı Uyarısı

YAŞAM 09.11.2021 - 14:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteorolojiden Soğuk Hava ve Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırşehir ve çevresi için sıcaklıkların düşeceği ve karla karışık yağmur yağacağı yönünde açıklamada bulundu.

Kırşehir Valiliği tarafından tarafından aktarılan açıklamada şu ifadelere yer verildi : Meteorolojiden alınan bilgilere göre;  10 Kasım 2021 Çarşamba gününden itibaren ilimiz ve çevresinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşeceği ve yağışlı havanın etkili olacağı bildirilmiştir.   Yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağış ve soğuk havanın hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırşehir ve çevresi için sıcaklıkların düşeceği ve karla karışık yağmur yağacağı yönünde açıklamada bulundu.

Kırşehir Valiliği tarafından tarafından aktarılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

Meteorolojiden alınan bilgilere göre;  10 Kasım 2021 Çarşamba gününden itibaren ilimiz ve çevresinde hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşeceği ve yağışlı havanın etkili olacağı bildirilmiştir.   Yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağış ve soğuk havanın hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.