Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

YAŞAM 04.06.2022 - 14:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırşehir, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden sonra Kırıkkale, Kırşehir çevreleri, Ankara il merkezi ile kuzey ve doğu kesimleri, Çankırı'nın güney ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.   VALİLİKTEN DE AÇIKLAMA Kırşehir Valiliği ise yaptığı açıklamada, '' Meteorolojiden alınan bilgilere göre, ilimiz merkez ilçesi ile Akçakent, Akpınar, Kaman, Çiçekdağı ve Boztepe ilçelerinde 4 Haziran 2022 Cumartesi günü (bugün) öğleden sonra başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışların aynı gün akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirilmiştir.Vatandaşlarımızın sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' denildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırşehir, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden sonra Kırıkkale, Kırşehir çevreleri, Ankara il merkezi ile kuzey ve doğu kesimleri, Çankırı'nın güney ilçelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

 

VALİLİKTEN DE AÇIKLAMA

Kırşehir Valiliği ise yaptığı açıklamada, '' Meteorolojiden alınan bilgilere göre, ilimiz merkez ilçesi ile Akçakent, Akpınar, Kaman, Çiçekdağı ve Boztepe ilçelerinde 4 Haziran 2022 Cumartesi günü (bugün) öğleden sonra başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışların aynı gün akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirilmiştir.Vatandaşlarımızın sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.