Meteorolojiden Kar ve Yağmur Uyarısı

YAŞAM 25.12.2022 - 12:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteorolojiden Kar ve Yağmur Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinde kar yağışı uyarısı yaptı. Tahminlere göre, yer yer kar ile karla karışık yağış ve yağmur tüm yurtta etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağışlar devam edecek. Yer yer kar ile karla karışık yağışın yanında yağmurlu hava da yurtta kendini gösterecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre; bu akşam Trakya kesiminin, yarın Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Kırşehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Yozgat ve Çorum çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.   Yağışların yağmur, zamanla iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Zonguldak, Düzce, Karabük, Bartın, Bolu’nun kuzeyi ile Kastamonu’nun kuzeyinde yüksek kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt genelinde kar yağışı uyarısı yaptı. Tahminlere göre, yer yer kar ile karla karışık yağış ve yağmur tüm yurtta etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağışlar devam edecek. Yer yer kar ile karla karışık yağışın yanında yağmurlu hava da yurtta kendini gösterecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre; bu akşam Trakya kesiminin, yarın Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Kırşehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Yozgat ve Çorum çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.

 

Yağışların yağmur, zamanla iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Zonguldak, Düzce, Karabük, Bartın, Bolu’nun kuzeyi ile Kastamonu’nun kuzeyinde yüksek kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.