Meteorolojiden Beklenen Uyarı Geldi

YAŞAM 19.01.2023 - 23:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteorolojiden Beklenen Uyarı Geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Pazar günü 22 ilde pazartesi günü ise 28 ilde kar yağışının görüleceğini söylemişti. Ünlü Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, kar yağışının tüm yurdu etkisi altına alacağı tarihi açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü 22 ilde pazartesi günü ise 28 ilde kar yağışının yaşanmasının beklendiğini ifade etmişti.  Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, beklenen tarihi açıkladı. Kar bu kez tüm Türkiye'yi vuracak. Şiddetli geliyor, yollar kapanacak. O tarihlerde sakın dışarı çıkmayın.   METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika olarak güncel hava durumunu paylaştı. Açıklanan rapora göre, ülke genelinde yer yer yağışlar bekleniyor. Ancak yağışların Pazar günü 22 ilde, Pazartesi günü ise 28 ilde kendini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar ve pazartesi günü yaşanması beklenen kar yağışı konusunda vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.   Pazar günü kar yağışı beklenen 22 il şöyle: Ankara, Eskişehir, Bolu, Kırşehir, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Malatya, Tunceli, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane.   Pazartesi günü kar yağışı beklenen 28 il şöyle: Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Amasya, Kırşehir, Niğde, Kayseri, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Pazar günü 22 ilde pazartesi günü ise 28 ilde kar yağışının görüleceğini söylemişti. Ünlü Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, kar yağışının tüm yurdu etkisi altına alacağı tarihi açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü 22 ilde pazartesi günü ise 28 ilde kar yağışının yaşanmasının beklendiğini ifade etmişti.  Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, beklenen tarihi açıkladı. Kar bu kez tüm Türkiye'yi vuracak. Şiddetli geliyor, yollar kapanacak. O tarihlerde sakın dışarı çıkmayın.

 

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika olarak güncel hava durumunu paylaştı. Açıklanan rapora göre, ülke genelinde yer yer yağışlar bekleniyor. Ancak yağışların Pazar günü 22 ilde, Pazartesi günü ise 28 ilde kendini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar ve pazartesi günü yaşanması beklenen kar yağışı konusunda vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

 

Pazar günü kar yağışı beklenen 22 il şöyle:

Ankara, Eskişehir, Bolu, Kırşehir, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Malatya, Tunceli, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane.

 

Pazartesi günü kar yağışı beklenen 28 il şöyle:

Bolu, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Amasya, Kırşehir, Niğde, Kayseri, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.