Meteoroloji Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verdi

YAŞAM 01.03.2022 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteoroloji Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ; Kırşehir, Ankara,Çankırı ve Çorum çevrelerinde yarın akşam saatlerinde yoğun kar yağışı beklendiğini bildirerek, vatandaşları uyardı.

Meteoroloji; Kırşehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum çevrelerinde yarın akşam yoğun kar yağışı beklendiğini bildirerek, meydana gelebilecek buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalara karşı vatandaşları uyardı. "Yarın (02.03.2022) akşam saatlerinden sonra İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda beklenen kar yağışlarının Ankara'nın güney ve doğusu, Kırıkkale, Kırşehir'in kuzeyi, Çankırı'nın güneyi ve Çorum çevrelerinde beklenen yağışların yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ; Kırşehir, Ankara,Çankırı ve Çorum çevrelerinde yarın akşam saatlerinde yoğun kar yağışı beklendiğini bildirerek, vatandaşları uyardı.

Meteoroloji; Kırşehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum çevrelerinde yarın akşam yoğun kar yağışı beklendiğini bildirerek, meydana gelebilecek buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalara karşı vatandaşları uyardı.

"Yarın (02.03.2022) akşam saatlerinden sonra İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda beklenen kar yağışlarının Ankara'nın güney ve doğusu, Kırıkkale, Kırşehir'in kuzeyi, Çankırı'nın güneyi ve Çorum çevrelerinde beklenen yağışların yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.