Meteoroloji Tekrar Tekrar Uyardı ; Yoğun Kar Yağışı

YAŞAM 14.02.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteoroloji Tekrar Tekrar Uyardı ; Yoğun Kar Yağışı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu Bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.Sosyal medya hesaplarından tekrar uyarıda bulunan ve turuncu alarma veren meteoroloji , ''İç Anadolu Bölgesinde yoğun kar yağışı ve buzlanmaya dikkat'' dedi.

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamada , '' 15.02.2021 Pazartesi akşam saatlerinden sonra İç Anadolu'nun güneyi (Konya, Karaman) ile doğusunda (Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Sivas) görülecek kar yağışlarının 17.02.2021 Çarşamba günü öğle saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli ve yer yer yoğun (15-30 cm) olması bekleniyor. Yoğun kar yağışı ile birlikte etkili olması beklenen kuvvetli buzlanma ve don olayı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' denildi.     Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yoğun kar yağışı ile ilgili uyarıda bulunulan illerin valilikleri etiketlenerek ''İç Anadolu’nun Güney ve Doğusundaki Yoğun Kar Yağışları ve Kuvvetli Buzlanmaya Dikkat!'' denildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde ise yoğun kar yağışı olacak illerde ''turuncu'' alarma verildi.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu Bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.Sosyal medya hesaplarından tekrar uyarıda bulunan ve turuncu alarma veren meteoroloji , ''İç Anadolu Bölgesinde yoğun kar yağışı ve buzlanmaya dikkat'' dedi.

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamada , '' 15.02.2021 Pazartesi akşam saatlerinden sonra İç Anadolu'nun güneyi (Konya, Karaman) ile doğusunda (Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Sivas) görülecek kar yağışlarının 17.02.2021 Çarşamba günü öğle saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli ve yer yer yoğun (15-30 cm) olması bekleniyor. Yoğun kar yağışı ile birlikte etkili olması beklenen kuvvetli buzlanma ve don olayı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' denildi.

 

 

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yoğun kar yağışı ile ilgili uyarıda bulunulan illerin valilikleri etiketlenerek ''İç Anadolu’nun Güney ve Doğusundaki Yoğun Kar Yağışları ve Kuvvetli Buzlanmaya Dikkat!'' denildi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde ise yoğun kar yağışı olacak illerde ''turuncu'' alarma verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.