Meteoroloji Kırşehir Dahil 21 İl İçin Uyarı Yaptı

YAŞAM 08.08.2021 - 11:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteoroloji Kırşehir Dahil 21 İl İçin Uyarı Yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında Kırşehir'in de olduğu 21 il için sarı ve turuncu uyarı verdi.

Meteoroloji genel müdürlüğü 8 Ağustos Pazar günü (Bugün) çok sayıda ilde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı vererek vatandaşları yaşanacak olan sel ve afet gibi durumlara karşı uyardı.Gök gürültülü sağanak yağış yaşanacak illeri açıkalayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ;  Amasya, Bolu, Çorum, Giresun, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bartın, Karabük, ve Düzce için sarı uyarı verirken  Samsun ve Ordu için ise turuncu uyarı da bulundu.   KIRŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada ise ; ''İlimizde 8 Ağustos 2021 Pazar günü (bugün) öğle saatlerinde başlayıp saat 18.00’e kadar kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden vatandaşlarımızın meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.'' denildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında Kırşehir'in de olduğu 21 il için sarı ve turuncu uyarı verdi.

Meteoroloji genel müdürlüğü 8 Ağustos Pazar günü (Bugün) çok sayıda ilde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı vererek vatandaşları yaşanacak olan sel ve afet gibi durumlara karşı uyardı.Gök gürültülü sağanak yağış yaşanacak illeri açıkalayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü ;  Amasya, Bolu, Çorum, Giresun, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bartın, Karabük, ve Düzce için sarı uyarı verirken  Samsun ve Ordu için ise turuncu uyarı da bulundu.

 

KIRŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kırşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada ise ; ''İlimizde 8 Ağustos 2021 Pazar günü (bugün) öğle saatlerinde başlayıp saat 18.00’e kadar kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden vatandaşlarımızın meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.