Meteoroloji'den Kırşehir ve 4 İl İçin Uyarı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 07:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meteoroloji'den Kırşehir ve 4 İl İçin Uyarı

Meteoroloji'den Kırşehir ve 4 il için çarşamba için kar yağışı ve soğuk hava uyarısında bulunuldu. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çarşamba günü Kırşehir, Sivas, Kayseri, Nevşehir ve Yozgat'ta kar yağışı ve soğuk hava bekleniyor. Bölge genelinde 1 Aralık Perşembe günü de hafif kar yağışı etkili olacak. Kar yağışının cuma güne öğle saatlerine kadar devam etmesi tahmin ediliyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının ise kar yağışı ile hissedilir derecede düşeceği, 8-10 derece azalarak normalin altına düşeceği belirtildi.
Meteoroloji'den Kırşehir ve 4 il için çarşamba için kar yağışı ve soğuk hava uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çarşamba günü Kırşehir, Sivas, Kayseri, Nevşehir ve Yozgat'ta kar yağışı ve soğuk hava bekleniyor. Bölge genelinde 1 Aralık Perşembe günü de hafif kar yağışı etkili olacak. Kar yağışının cuma güne öğle saatlerine kadar devam etmesi tahmin ediliyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının ise kar yağışı ile hissedilir derecede düşeceği, 8-10 derece azalarak normalin altına düşeceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.