Mesai Dışı Hizmet Veren Poliklinikler Açıklandı

SAĞLIK 05.09.2022 - 11:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mesai Dışı Hizmet Veren Poliklinikler Açıklandı

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yoğunluk nedeniyle mesai dışı da hizmet veren poliklinikleri açıkladı.

Polikliniklerde oluşan yoğunluk ve bazı vatandaşların çalışma saati nedeniyle muayene olamaması nedeniyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki bazı polikliniklerde mesai dışında da muayene ve tedavi hizmeti verilmeye devam ediyor.Söz konusu mesai dışı hizmet, polikliniklerdeki yoğunluğa göre yeniden düzenlenebiliyor.   MESAİ DIŞI POLİKLİNİKLERİ Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, mesai dışı poliklinik hizmeti alabilmek için LO 182 ya da MHRS'den randevu alınabileceği belirtilerek ; Saat 17:00-20:00 saatleri arasında Nefroloji, Saat 17:00-20:00 saatleri arasında Endokrin ve Saat 17:00-20:00 saatleri arasında Radyoloji polikliniklerinde hizmete devam edildiği açıklandı.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yoğunluk nedeniyle mesai dışı da hizmet veren poliklinikleri açıkladı.

Polikliniklerde oluşan yoğunluk ve bazı vatandaşların çalışma saati nedeniyle muayene olamaması nedeniyle Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki bazı polikliniklerde mesai dışında da muayene ve tedavi hizmeti verilmeye devam ediyor.Söz konusu mesai dışı hizmet, polikliniklerdeki yoğunluğa göre yeniden düzenlenebiliyor.

 

MESAİ DIŞI POLİKLİNİKLERİ

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, mesai dışı poliklinik hizmeti alabilmek için LO 182 ya da MHRS'den randevu alınabileceği belirtilerek ; Saat 17:00-20:00 saatleri arasında Nefroloji, Saat 17:00-20:00 saatleri arasında Endokrin ve Saat 17:00-20:00 saatleri arasında Radyoloji polikliniklerinde hizmete devam edildiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.