Mersin'den Acı Haber : 5 Askerimiz Şehit Oldu

GÜNDEM 27.07.2020 - 09:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mersin'den Acı Haber : 5 Askerimiz Şehit Oldu

Mersin'in Mut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre beş askerimiz şehit oldu, 10 askerimiz de yaralandı.

KKTC’ye sevk edilen askerleri Mersin’e götürmek için yola çıkan Alaşehir Sarıkız Turizm firmasına ait sürücüsü öğrenilemeyen otobüs, Mut-Karaman karayolu Zeytinalanı mevkisinde virajı alamayarak şarampole devrildi.     Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 askerin şehit olduğu, 10 askerin ise yaralandığı belirtildi.     Yaralılar ambulanslarla Mut Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumları ağır olan askerlerin bulunduğu öğrenildi.     VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI Konuyla ilgili olarak Mersin Valiliği bir açıklama yaptı. Valilik tarafın yapılan açıklamada, "Mersin Mut ilçesi Sertavul mevkiinde askeri personel taşıyan sivil otobüs henüz tespit edilemeyen bir sebeple tek taraflı trafik kazası yapmış olup; İlk belirlemelere göre 1 otobüs şoförü ile 5 askerimiz şehit oldu. Ağır yaralı 10 askerimiz Mut Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza mahallinde çalışmalar devam etmektedir. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" denildi.
Mersin'in Mut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre beş askerimiz şehit oldu, 10 askerimiz de yaralandı.

KKTC’ye sevk edilen askerleri Mersin’e götürmek için yola çıkan Alaşehir Sarıkız Turizm firmasına ait sürücüsü öğrenilemeyen otobüs, Mut-Karaman karayolu Zeytinalanı mevkisinde virajı alamayarak şarampole devrildi.

 

 

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 askerin şehit olduğu, 10 askerin ise yaralandığı belirtildi.

 

 

Yaralılar ambulanslarla Mut Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumları ağır olan askerlerin bulunduğu öğrenildi.

 

 

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili olarak Mersin Valiliği bir açıklama yaptı.

Valilik tarafın yapılan açıklamada, "Mersin Mut ilçesi Sertavul mevkiinde askeri personel taşıyan sivil otobüs henüz tespit edilemeyen bir sebeple tek taraflı trafik kazası yapmış olup; İlk belirlemelere göre 1 otobüs şoförü ile 5 askerimiz şehit oldu. Ağır yaralı 10 askerimiz Mut Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza mahallinde çalışmalar devam etmektedir. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.