Meral Akşener Kırşehir'de Miting Yapacak !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2016 - 16:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Meral Akşener Kırşehir'de Miting Yapacak !

Milliyetçi Hareket Partisi'nin en güçlü adaylarından Meral Akşener, 3 Haziran Cuma günü Kırşehir'e geliyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nde kurultay ve kongre heyecanı yaşanırken, bir taraftan da Genel Başkan adayları şehir gezilerine hız kesmeden devam ediyor.Daha önce adaylardan Kırşehir'e sırasıyla Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan gelmişti.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'den edinilen bilgiye göre başkanlık için en güçlü adaylardan olan Meral Akşener de 3 Haziran Cuma günü Kırşehir'e gelerek, Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan Maşaderesinde saat 17:00'de  miting düzenleyecek.Halkın mitinge katılımının yüksek olması bekleniyor.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin en güçlü adaylarından Meral Akşener, 3 Haziran Cuma günü Kırşehir'e geliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kurultay ve kongre heyecanı yaşanırken, bir taraftan da Genel Başkan adayları şehir gezilerine hız kesmeden devam ediyor.Daha önce adaylardan Kırşehir'e sırasıyla Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan gelmişti.Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin'den edinilen bilgiye göre başkanlık için en güçlü adaylardan olan Meral Akşener de 3 Haziran Cuma günü Kırşehir'e gelerek, Aşıkpaşa Mahallesi'nde bulunan Maşaderesinde saat 17:00'de  miting düzenleyecek.Halkın mitinge katılımının yüksek olması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.