Memur-Sen de Labordent'i Tercih Etti

SAĞLIK 01.10.2021 - 22:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Memur-Sen de Labordent'i Tercih Etti

Kırşehir'de 7 bine yakın üyesi ile faaliyet gösteren Memur-Sen Konfederasyonu, diş tedavisi hizmeti ile adından söz ettiren Labordent Diş Polikliniği'ni tercih etti.

Kırşehir'de modern ve hijyenik hizmet binası ve uzman kadrosu ile diş tedavisinde lider durumda olan Labordent Diş Polikliniği, geçtiğimiz günlerde yine Kırşehir'de faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan TÜM Emekder ile yüzde 30 indirim anlaşması yapmıştı.TÜM Emekder'in ardından bu kez de Kırşehir'de en fazla üyesi bulunan sendika Labordent Diş Polikliniği'ni tercih etti.   YAKLAŞIK 7 BİN ÜYESİ BULUNAN SENDİKAYA YÜZDE 30 İNDİRİM Bünyesinde Eğitim-Birsen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen gibi çok sayıda sendikayı bulunduran Türkiye'nin en büyük Sendika Konfederasyonu durumundaki Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Fatih Yavuz, yaklaşık 7 bin üyesi bulunan temsilciliği adına diş tedavisinde yüzde 30 indirim sağlayan anlaşmayı Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ile birlikte imzaladı.  
Kırşehir'de 7 bine yakın üyesi ile faaliyet gösteren Memur-Sen Konfederasyonu, diş tedavisi hizmeti ile adından söz ettiren Labordent Diş Polikliniği'ni tercih etti.

Kırşehir'de modern ve hijyenik hizmet binası ve uzman kadrosu ile diş tedavisinde lider durumda olan Labordent Diş Polikliniği, geçtiğimiz günlerde yine Kırşehir'de faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan TÜM Emekder ile yüzde 30 indirim anlaşması yapmıştı.TÜM Emekder'in ardından bu kez de Kırşehir'de en fazla üyesi bulunan sendika Labordent Diş Polikliniği'ni tercih etti.

 

YAKLAŞIK 7 BİN ÜYESİ BULUNAN SENDİKAYA YÜZDE 30 İNDİRİM

Bünyesinde Eğitim-Birsen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen gibi çok sayıda sendikayı bulunduran Türkiye'nin en büyük Sendika Konfederasyonu durumundaki Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Fatih Yavuz, yaklaşık 7 bin üyesi bulunan temsilciliği adına diş tedavisinde yüzde 30 indirim sağlayan anlaşmayı Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ile birlikte imzaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.