Kırşehir'de Faaliyet Gösteren Memişoğulları Otomotiv Traktör Satışında Türkiye Birincisi Oldu

EKONOMİ 16.07.2020 - 10:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Faaliyet Gösteren Memişoğulları Otomotiv Traktör Satışında Türkiye Birincisi Oldu

Kırşehir'de faaliyet gösteren Memişoğulları Otomotiv , traktör satışında Türkiye birincisi oldu.

Kırşehir ve Yozgat'ta Massey Ferguson traktör bayilikleri bulunan Memişoğulları Otomotiv, satış rakamlarında Türkiye birincilğini yakaladı.Sektöre ilk olarak 1970 yılında girdiklerini belirten Memişoğulları Otomotiv yetkilisi Yusuf Baran , ''2012 yılında Kırşehir ve Yozgat'ta Massey Ferguson'un tek yetkili bayisi oldu.Dünya ve Türk çiftçisinin traktör denince akla ilk gelen marka ''Massey Ferguson'dur.Zaten Türkiye genelinde de en çok satılan marka Massey Ferguson'dur.O bakımdan Türkiye'de traktör satış rakamlarında birinciliği yakalamanın haklı gururunu yaşıyoruz.'' dedi.     ''4 YILDIR SATIŞ RAKAMLARINDA BİRİNCİYİZ''   Memişoğulları Otomotiv olarak traktör satışlarındaki bu başarının yeni olmadığını belirten Baran , ''2016'dan bu yana traktör satış rakamlarında Türkiye birincisiyiz.Ödülümüzü de Massey Ferguson'un üst düzey yetkililerinin elinden aldık.Çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına 3S hizmetini devreye soktuk ; Satış , Servis ve Yedek Parça.Mobil servis hizmeti de veriyoruz.Mesela Kırşehir'den traktörü alan müşterimiz Urfa'ya gitmiş ve bozulmuş oraya kadar gidip servis hizmeti veren bir kurumuz.'' açıklamalarında bulundu.     ''YAKINDA KAMAN ŞUBESİNİ AÇIYORUZ''   Kırşehir'de Kayseri karayolu üzerinde şubeleri bulunan Memişoğulları Otomotiv yetkilisi Yusuf Baran yakın bir süreç içerisinde Kaman'a da şube açacakları müjdesini verdi.    
Kırşehir'de faaliyet gösteren Memişoğulları Otomotiv , traktör satışında Türkiye birincisi oldu.

Kırşehir ve Yozgat'ta Massey Ferguson traktör bayilikleri bulunan Memişoğulları Otomotiv, satış rakamlarında Türkiye birincilğini yakaladı.Sektöre ilk olarak 1970 yılında girdiklerini belirten Memişoğulları Otomotiv yetkilisi Yusuf Baran , ''2012 yılında Kırşehir ve Yozgat'ta Massey Ferguson'un tek yetkili bayisi oldu.Dünya ve Türk çiftçisinin traktör denince akla ilk gelen marka ''Massey Ferguson'dur.Zaten Türkiye genelinde de en çok satılan marka Massey Ferguson'dur.O bakımdan Türkiye'de traktör satış rakamlarında birinciliği yakalamanın haklı gururunu yaşıyoruz.'' dedi.

 

 

''4 YILDIR SATIŞ RAKAMLARINDA BİRİNCİYİZ''

 

Memişoğulları Otomotiv olarak traktör satışlarındaki bu başarının yeni olmadığını belirten Baran , ''2016'dan bu yana traktör satış rakamlarında Türkiye birincisiyiz.Ödülümüzü de Massey Ferguson'un üst düzey yetkililerinin elinden aldık.Çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına 3S hizmetini devreye soktuk ; Satış , Servis ve Yedek Parça.Mobil servis hizmeti de veriyoruz.Mesela Kırşehir'den traktörü alan müşterimiz Urfa'ya gitmiş ve bozulmuş oraya kadar gidip servis hizmeti veren bir kurumuz.'' açıklamalarında bulundu.

 

 

''YAKINDA KAMAN ŞUBESİNİ AÇIYORUZ''
 

Kırşehir'de Kayseri karayolu üzerinde şubeleri bulunan Memişoğulları Otomotiv yetkilisi Yusuf Baran yakın bir süreç içerisinde Kaman'a da şube açacakları müjdesini verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.