Melikgazi Caddesinde Asfalt Serimine Başlandı

GÜNDEM 18.06.2020 - 13:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Melikgazi Caddesinde Asfalt Serimine Başlandı

Kırşehir Melikgazi Caddesinde devam eden üst yapı çalışmalarında asfalt serim işlemine başlandı.

Kırşehir Belediyesi, Melikgazi Caddesinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimine başlandı. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, asfalt çalışmalarını takip etti.     Bir süre önce Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından üst yapı çalışmaları başlatılmıştı.Yaya kaldırımı çalışmaları devam ederken asfalt serim işlemi de başladı.Çalışmaları yakında takip eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ilgili birim amirlerinden çalışma ile ilgili bilgi aldı.     ASFALT PLENTLERİMİZ KIRŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYOR Belediye bünyesinde atıl vaziyetteki aslfalt üretim tesislerini devreye sokarak önce Çevre yolu projesinin ilk etabını şimdi ise Melikgazi caddesinde asfalt serim işlerine başlayan Kırşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili , '' Gerek altyapı gerekse de üstyapı çalışmaları şehrin tüm mahallelerinde yapılan çalışma programı çerçevesinde sürecek. Yapılacak olan yatırımlarla şehrin modern bir altyapı ve üstyapıya kavuşacak.Melikgazi Caddesinde başlatmış olduğumuz çalışmalar ise 15 gün gibi kısa bir süre içinde tamamalanacak.'' açıklamasında bulundu.
Kırşehir Melikgazi Caddesinde devam eden üst yapı çalışmalarında asfalt serim işlemine başlandı.

Kırşehir Belediyesi, Melikgazi Caddesinde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimine başlandı. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, asfalt çalışmalarını takip etti.

 

 

Bir süre önce Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından üst yapı çalışmaları başlatılmıştı.Yaya kaldırımı çalışmaları devam ederken asfalt serim işlemi de başladı.Çalışmaları yakında takip eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ilgili birim amirlerinden çalışma ile ilgili bilgi aldı.

 

 

ASFALT PLENTLERİMİZ KIRŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYOR

Belediye bünyesinde atıl vaziyetteki aslfalt üretim tesislerini devreye sokarak önce Çevre yolu projesinin ilk etabını şimdi ise Melikgazi caddesinde asfalt serim işlerine başlayan Kırşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Ekicioğlu konu ile ilgili , '' Gerek altyapı gerekse de üstyapı çalışmaları şehrin tüm mahallelerinde yapılan çalışma programı çerçevesinde sürecek. Yapılacak olan yatırımlarla şehrin modern bir altyapı ve üstyapıya kavuşacak.Melikgazi Caddesinde başlatmış olduğumuz çalışmalar ise 15 gün gibi kısa bir süre içinde tamamalanacak.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.