Mazot Yok Diyerek Yol Yapımını Durdular : Vatandaş Perişan

GÜNDEM 05.07.2022 - 20:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mazot Yok Diyerek Yol Yapımını Durdular : Vatandaş Perişan

Kırşehir'de karayollarına ait Ankara-Kayseri Karayolunda devam eden yol çalışması mazot krizi nedeniyle kaldı.Kontak kapatan iş makinaları mazot olmadığı gerekçesiyle çalışmıyor.Tek şerit olarak hizmet veren yol nedeniyle hem vatandaşlar hem de bölge esnafı mağdur durumda.

Kırşehir ve Mucur'un bağlantısını sağlayan Ankara-Kayseri Karayolunda yıllardır bitmek bilmeyen yol çalışmaları farklı bir boyuta taşındı.Mucur şehir merkezinin giriş kısmında başlayan Şehitlik Parkı ve Çamlık etabı olarak yaklaşık 1,5 ay önce kazınan etap ile ilgili henüz asfaltlama çalışması başlamazken ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.   MAZOT BİTTİĞİ İÇİN KONTAK KAPATMIŞLAR İddiaya göre tek şerit olarak hizmet veren yaklaşık 2 kilometrelik etapta çalışma yürüten makinalar yaklaşık 1 hafta önce kontak kapattı.Herhangi bir çalışma yapılmaması nedeniyle yolu kullanan vatandaşlar büyük mağduriyet yaşarken bölge esnafı ise büyük zarara uğruyor.Yol üzerinde lokanta işleten Mustafa Aktürk, ''Yolu yapan Ankara merkezli bir firma.45 gün önce başlanan bir çalışma.İlk başlandığında da bir süre çalışmadılar.1 haftadır makinalar çalışmıyor.Çalışanlara sorduğumuzda mazot olmadığı için çalışamadıklarını söylüyorlar.Perişan olduk.'' ifadelerini kullandı.     KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ VATANDAŞA İLLALLAH DEDİRTECEK Özellikle kurban bayramı nedeniyle yolda yaşanan yoğunluğun arefe günü zirveye çıkması beklenirken şimdiden kilometrelerce kuyruk oluşmaya başladı.Yolun bir türlü tamamlanmaması nedeniyle hem vatandaşlar hem de buradaki esnaflar büyük mağduriyet yaşıyor.   KARAYOLLARINDAN AÇIKLAMA Gazetemize ulaşan karayolları bölge müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, herhangi bir yakıt problemi olmadığını bayram öncesi olması nedeniyle işçilere 2 gün erken izin verildiğini ve çalışmaların bayram dönüşü 13 Temmuz'da başlanarak ivedilikle bitirileceği belirtildi.      
Kırşehir'de karayollarına ait Ankara-Kayseri Karayolunda devam eden yol çalışması mazot krizi nedeniyle kaldı.Kontak kapatan iş makinaları mazot olmadığı gerekçesiyle çalışmıyor.Tek şerit olarak hizmet veren yol nedeniyle hem vatandaşlar hem de bölge esnafı mağdur durumda.

Kırşehir ve Mucur'un bağlantısını sağlayan Ankara-Kayseri Karayolunda yıllardır bitmek bilmeyen yol çalışmaları farklı bir boyuta taşındı.Mucur şehir merkezinin giriş kısmında başlayan Şehitlik Parkı ve Çamlık etabı olarak yaklaşık 1,5 ay önce kazınan etap ile ilgili henüz asfaltlama çalışması başlamazken ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.

 

MAZOT BİTTİĞİ İÇİN KONTAK KAPATMIŞLAR

İddiaya göre tek şerit olarak hizmet veren yaklaşık 2 kilometrelik etapta çalışma yürüten makinalar yaklaşık 1 hafta önce kontak kapattı.Herhangi bir çalışma yapılmaması nedeniyle yolu kullanan vatandaşlar büyük mağduriyet yaşarken bölge esnafı ise büyük zarara uğruyor.Yol üzerinde lokanta işleten Mustafa Aktürk, ''Yolu yapan Ankara merkezli bir firma.45 gün önce başlanan bir çalışma.İlk başlandığında da bir süre çalışmadılar.1 haftadır makinalar çalışmıyor.Çalışanlara sorduğumuzda mazot olmadığı için çalışamadıklarını söylüyorlar.Perişan olduk.'' ifadelerini kullandı.

 

 

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ VATANDAŞA İLLALLAH DEDİRTECEK

Özellikle kurban bayramı nedeniyle yolda yaşanan yoğunluğun arefe günü zirveye çıkması beklenirken şimdiden kilometrelerce kuyruk oluşmaya başladı.Yolun bir türlü tamamlanmaması nedeniyle hem vatandaşlar hem de buradaki esnaflar büyük mağduriyet yaşıyor.

 

KARAYOLLARINDAN AÇIKLAMA

Gazetemize ulaşan karayolları bölge müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, herhangi bir yakıt problemi olmadığını bayram öncesi olması nedeniyle işçilere 2 gün erken izin verildiğini ve çalışmaların bayram dönüşü 13 Temmuz'da başlanarak ivedilikle bitirileceği belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.