Matematik Öğretmeni Koronavirüse Yenik Düştü

EĞİTİM 10.05.2021 - 13:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Matematik Öğretmeni Koronavirüse Yenik Düştü

Kırıkkale Fen Lisesinde görev yapan Kırşehir nüfusuna kayıtlı Matematik Öğretmeni Haydar Orhan koronavirüse yenik düştü.

Bir süre önce Covid-19 şikayetiyle hastaneye başvuran ve tedavi altına alınan 57 yaşındaki Haydar Orhan'ın durumu giderek ağırlaştı ve yoğun bakım ünitesine alındı.Amansız virüse karşı mücadelesini kaybeden Orhan hayatını kaybetti. Kırıkkale Fen Lisesi'nin başarılı öğretmeninin acı haberi sonrası yakınları, mesai arkadaşları ve öğrencileri yasa boğuldu. Kaman Kargın Yenice nüfusuna kayıtlı olan Orhan'ın cenazesi Kırıkkale'de defnedildi.  
Kırıkkale Fen Lisesinde görev yapan Kırşehir nüfusuna kayıtlı Matematik Öğretmeni Haydar Orhan koronavirüse yenik düştü.

Bir süre önce Covid-19 şikayetiyle hastaneye başvuran ve tedavi altına alınan 57 yaşındaki Haydar Orhan'ın durumu giderek ağırlaştı ve yoğun bakım ünitesine alındı.Amansız virüse karşı mücadelesini kaybeden Orhan hayatını kaybetti.

Kırıkkale Fen Lisesi'nin başarılı öğretmeninin acı haberi sonrası yakınları, mesai arkadaşları ve öğrencileri yasa boğuldu.

Kaman Kargın Yenice nüfusuna kayıtlı olan Orhan'ın cenazesi Kırıkkale'de defnedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.