Masterchef Türkiye'nin Ünlü Yarışmacısı Burak Kaya Kırşehirli Çıktı

YAŞAM 29.12.2022 - 21:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Masterchef Türkiye'nin Ünlü Yarışmacısı Burak Kaya Kırşehirli Çıktı

Mastercheff'in başarılı ve ünlü yarışmacısı Burak Kaya'nın Kırşehirli olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı'ya ait TV8 kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Mastercheff Türkiye'nin son 4'e kalan yarışmacısı Burak Kaya'nın Kırşehirli olduğu bilgisine ulaşıldı.Başarılı ve ünlü yarışmacı Burak Kaya'nın Babası Sakin Kaya'nın Kırşehir Merkeze bağlı Dinekbağlı öğrenildi.Burak Kaya, 1991 yılında babasının işi dolayısıyla İstanbul'da  Dünya'ya geldi.Burak Kaya'nın çerkes asıllı olduğuna dair haberler ise annesi Nurten Kaya'nın Çerkez asıllı olmasından kaynaklanıyor.     OYUNCULUK DA YAPIYOR Hem aşçılık yetenekleri hem de karizmasıyla adından sıkça söz ettiren Burak Kaya, aynı zamanda oyunculuğu ile de biliniyor.Hollywood'da bir dizide de rol alan Kaya, 2014 yılında Kanal 7 için çekilen Elif Dizisinde de oynadı.Dizide ''Koray'' karakterini canlandıran ve uzun bir dönem oyunculuk yapan Kaya, reklam ve sinema projelerinde de yer aldı.  
Mastercheff'in başarılı ve ünlü yarışmacısı Burak Kaya'nın Kırşehirli olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı'ya ait TV8 kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Mastercheff Türkiye'nin son 4'e kalan yarışmacısı Burak Kaya'nın Kırşehirli olduğu bilgisine ulaşıldı.Başarılı ve ünlü yarışmacı Burak Kaya'nın Babası Sakin Kaya'nın Kırşehir Merkeze bağlı Dinekbağlı öğrenildi.Burak Kaya, 1991 yılında babasının işi dolayısıyla İstanbul'da  Dünya'ya geldi.Burak Kaya'nın çerkes asıllı olduğuna dair haberler ise annesi Nurten Kaya'nın Çerkez asıllı olmasından kaynaklanıyor.

 

 

OYUNCULUK DA YAPIYOR

Hem aşçılık yetenekleri hem de karizmasıyla adından sıkça söz ettiren Burak Kaya, aynı zamanda oyunculuğu ile de biliniyor.Hollywood'da bir dizide de rol alan Kaya, 2014 yılında Kanal 7 için çekilen Elif Dizisinde de oynadı.Dizide ''Koray'' karakterini canlandıran ve uzun bir dönem oyunculuk yapan Kaya, reklam ve sinema projelerinde de yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.