Masada Kırşehir İle İlgili Ne Konuşuldu

SİYASET 28.12.2020 - 03:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Masada Kırşehir İle İlgili Ne Konuşuldu

İyi Parti Genel Merkezinde Meral Akşener Başkanlığında yapılan toplantıda Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen Kırşehir'i ilgilendiren sorunlarla ilgili bir sunum yaptı.

Aralarında Kırşehir İl  Başkanı Müfit Göçen'in de olduğu İYİ Parti İl Başkanları toplantısı İYİ Parti Genel Merkezinde Meral Akşener Başkanlığında toplandı.Toplantıda söz alan İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen Kırşehir ile ilgili yaptığı sunumda halkın sıkıntıda olduğunu belirterek  '' Çözüm bekleyen oldukça fazla konular varken iktidar partisinin temsilcileri hayal dünyasında yaşıyor , partizanlık uğruna devlet imkanlarını heba ediyorlar . Kırşehir’in sağlık, işsizlik sorunları ayrıca esnaf , sanayicilerin , çiftçilerin , emeklilerin  , öğrencilerin ve destek bekleyen işsizlerin , haksızlığa uğrayanların durumu ile Kırşehir ‘de yapılan birçok haksızlığa uğratılıyor ve iktidar partisi tarafından  göz boyama çalışmaları yapılıyor. '' dedi.   ''SONU AYNI OLACAK DİYE KORKUYORUM''   Buna örnek olarak hükümet konağı projesini gösteren Göçen , ''Kırşehir’e bu iktidar tarafından yapılacağı, kendilerini överek anlattıkları Hükümet Konağı inşaatını bütçe yok diyerek KYK ‘ya devrettiler ama Çiçekdağı İlçesine müjde olarak Hükümet Konağı  açıkladılar.Sonu aynı olacak diye korkuyorum. Yıllardır her seçim döneminde ortaya bıkmadan tekrar tekrar müjdesi verilen masal hikayesine dönen tren yolu ile havalimanı yolu , raylı sistem taahhütü , 9 yıllık hastanemiz bırakılarak yeni hastane yapımı için girişimlerin yapıldığı , uzmanların ve halkın görüşü alınmadan alışkanlık haline gelen savurganca davranışların son örneğidir’’ ifadelerini kullndı.     Göçen,  Kırşehir’in sorunlarını detaylı rapor olarak Genel Başkan Meral Akşener’e sundu.İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener konularla ilgili gerekli notlarını alıp sorunların yakından takipçisi olacağını iletti , ayrıca Tüm Kırşehir halkına ve Parti Teşkilatına selamlarını iletti.  
İyi Parti Genel Merkezinde Meral Akşener Başkanlığında yapılan toplantıda Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen Kırşehir'i ilgilendiren sorunlarla ilgili bir sunum yaptı.

Aralarında Kırşehir İl  Başkanı Müfit Göçen'in de olduğu İYİ Parti İl Başkanları toplantısı İYİ Parti Genel Merkezinde Meral Akşener Başkanlığında toplandı.Toplantıda söz alan İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen Kırşehir ile ilgili yaptığı sunumda halkın sıkıntıda olduğunu belirterek  '' Çözüm bekleyen oldukça fazla konular varken iktidar partisinin temsilcileri hayal dünyasında yaşıyor , partizanlık uğruna devlet imkanlarını heba ediyorlar . Kırşehir’in sağlık, işsizlik sorunları ayrıca esnaf , sanayicilerin , çiftçilerin , emeklilerin  , öğrencilerin ve destek bekleyen işsizlerin , haksızlığa uğrayanların durumu ile Kırşehir ‘de yapılan birçok haksızlığa uğratılıyor ve iktidar partisi tarafından  göz boyama çalışmaları yapılıyor. '' dedi.

 

''SONU AYNI OLACAK DİYE KORKUYORUM''

 

Buna örnek olarak hükümet konağı projesini gösteren Göçen , ''Kırşehir’e bu iktidar tarafından yapılacağı, kendilerini överek anlattıkları Hükümet Konağı inşaatını bütçe yok diyerek KYK ‘ya devrettiler ama Çiçekdağı İlçesine müjde olarak Hükümet Konağı  açıkladılar.Sonu aynı olacak diye korkuyorum. Yıllardır her seçim döneminde ortaya bıkmadan tekrar tekrar müjdesi verilen masal hikayesine dönen tren yolu ile havalimanı yolu , raylı sistem taahhütü , 9 yıllık hastanemiz bırakılarak yeni hastane yapımı için girişimlerin yapıldığı , uzmanların ve halkın görüşü alınmadan alışkanlık haline gelen savurganca davranışların son örneğidir’’ ifadelerini kullndı.

 

 

Göçen,  Kırşehir’in sorunlarını detaylı rapor olarak Genel Başkan Meral Akşener’e sundu.İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener konularla ilgili gerekli notlarını alıp sorunların yakından takipçisi olacağını iletti , ayrıca Tüm Kırşehir halkına ve Parti Teşkilatına selamlarını iletti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.