Mardin'de Şehit Düşen Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 14:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mardin'de Şehit Düşen Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu

Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım ve Uzman Çavuş Erkan İmalı şehit oldu. KAYSERİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım'ın babaevine ateş düştü. Şehidin annesi Selma Sevim Yıldırım, "Mahmut, ben sana nasıl dayanacağım" diyerek gözyaşı döktü. Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 2 askerden biri olan Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım'ın acı haberi, Kayseri'nin Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde oturan babaevine ulaştırıldı. Acı haberi alan yakınları eve akın ederken, apartmana da Türk bayrakları asıldı. Askeri yetkililer tarafından eve getirilen şehidin annesi Selma Sevim Yıldırım, "Mahmut, sana nasıl dayanacağım" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.   KAHRAMANMARAŞ'A ACI ŞEHİT HABERİ Diyarbakır-Mardin karayolunda bu sabah yapılan mayın taraması sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın memleketi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki baba evine ateş düştü. Diyarbakır-Mardin karayolunda bu sabah askerlerin mayın taraması sırasında şehit olan 2 askerden biri olan Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Yeşilyöre Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber, İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, Jandarma Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı ve İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nar tarafından verildi. Acı haber sonrası fenalaşan baba Haydar İmalı, anne Selbi İmalı ve yakınları 112 sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı. 23 yaşındaki şehidin nişanlı olduğu ve 5 Mayıs'ta düğünü olacağı öğrenildi. Şehidin yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Uzunsöğüt - Yeşilyöre asri mezarlığına defnedileceği
Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım ve Uzman Çavuş Erkan İmalı şehit oldu.

KAYSERİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım'ın babaevine ateş düştü. Şehidin annesi Selma Sevim Yıldırım, "Mahmut, ben sana nasıl dayanacağım" diyerek gözyaşı döktü. Mardin-Diyarbakır karayolunda PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 2 askerden biri olan Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Mahmut Yıldırım'ın acı haberi, Kayseri'nin Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde oturan babaevine ulaştırıldı. Acı haberi alan yakınları eve akın ederken, apartmana da Türk bayrakları asıldı. Askeri yetkililer tarafından eve getirilen şehidin annesi Selma Sevim Yıldırım, "Mahmut, sana nasıl dayanacağım" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.   KAHRAMANMARAŞ'A ACI ŞEHİT HABERİ Diyarbakır-Mardin karayolunda bu sabah yapılan mayın taraması sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın memleketi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki baba evine ateş düştü. Diyarbakır-Mardin karayolunda bu sabah askerlerin mayın taraması sırasında şehit olan 2 askerden biri olan Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Yeşilyöre Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber, İlçe Kaymakamı Serdar Kartal, Jandarma Komutanı Çağatay Anıl Yazıcı ve İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nar tarafından verildi. Acı haber sonrası fenalaşan baba Haydar İmalı, anne Selbi İmalı ve yakınları 112 sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı. 23 yaşındaki şehidin nişanlı olduğu ve 5 Mayıs'ta düğünü olacağı öğrenildi. Şehidin yarın öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Uzunsöğüt - Yeşilyöre asri mezarlığına defnedileceği
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.