Manuel Tıp Yöntemiyle Fıtığı Ameliyatsız Tedavi Ediyor

SAĞLIK 22.10.2024 - 10:56, Güncelleme: 22.10.2024 - 10:55
 

Manuel Tıp Yöntemiyle Fıtığı Ameliyatsız Tedavi Ediyor

Kırşehir'de fizyovian isimli fizyoterapi merkezinde manuel tıp eğitimi veren ve bunun için haftada 1 gün Kırşehir'e gelen Osman Şahin, ameliyatsız ve ilaçsız fıtık tedavisi gerçekleştiriyor.

Uzun yıllar yurt dışında çalışan ve Türkiye'ye dönen Manuel Tıpçı Osman Şahin, ameliyatsız ve ilaçsız şekilde bel ve boyun fıtıklarını tedavi ediyor.Aynı zamanda milli sprocularla da çalışan Osman Şahin, ''13 sene İngiltere , 4 sene Avustarya ve Yeni Zelanda ile 2 sene Amerika'da manuel tıp üzerinde çalıştım.Şu anda ise Türkiye'de manuel tıp ile ilgili eğitim vermekteyim.Özellikle bel ve boyun fıtıkları üzerinde uzmanım.Bu konularda Türkiye'de üniversitelerde eğitim vermekteyim.Aynı zamanda manuel tıpçılar dernek başkanlığı ile birlikte Milli Takımlar Hentbol Federasyonu, Mai Thai Kick Federasyonu ve üniversite spor federasyonunda sağlık kurulundayım.Milli sporcularla çalışmaktayım'' ifadelerini kullandı. ''AMELİYATA BAĞLI KOMPLİKASYONLAR YOK'' Bel ve boyun fıtığı ile ilgili sunum gerçekleştiren Osman Şahin, '' Manuel tıp ile tedavi olan hasta direkt olarak işe gidebiliyor ve ilaç kullanmıyor.Ameliyata bağlı düşük ayak komplikasyonu yaşamıyor.Tedaviden sonra tekrar işe başlayabiliyor ve spor yapabiliyor.İlk aşamadaki fıtıklarda başarı oranı yüzde 90'larda ancak patlak fıtık diye tabir edilen vakalarda ameliyat tercih edilmeli.Ben muayeneye göre hareket ediyorum ve eğer güç kaybı varsa bir beyin cerrahına yönlendiriyoruz.Örneğin çeşitli kazalar sonucu kolunu hiç kaldıramayan hastalar'' dedi. ''AMELİYATSIZ VE İLAÇSIZ ÇÖZÜM'' El muayenesiyle teşhis koyduğunu dile getiren Osman Şahin, ''MR'a girdiğinizde hemen hemen herkeste görülebilen küçük fıtıklar da görülebiliyor.Ancak el muayenesinde biz tam olarak güç kaybına neden olacak fıtıkları tespit edebiliyoruz.Manuel tıp , fonksiyonel tıpa girer.Bu yöntem ameliyatsız ve ilaçsız çözümdür.Modern tıpta ise ilaç ve ameliyat dışında başka çözüm yoktur.Biz ilaç kullanmadan ve ameliyat etmeden olaya müdahale ediyoruz.Daha kolay ve daha ucuz bir yöntem kullanıyoruz.İlaç çeşitli komplikasyonlara neden olabiliyor.Biz ilaçsız ve ameliyatsız olayı çözüyoruz'' diye konuştu.  
Kırşehir'de fizyovian isimli fizyoterapi merkezinde manuel tıp eğitimi veren ve bunun için haftada 1 gün Kırşehir'e gelen Osman Şahin, ameliyatsız ve ilaçsız fıtık tedavisi gerçekleştiriyor.

Uzun yıllar yurt dışında çalışan ve Türkiye'ye dönen Manuel Tıpçı Osman Şahin, ameliyatsız ve ilaçsız şekilde bel ve boyun fıtıklarını tedavi ediyor.Aynı zamanda milli sprocularla da çalışan Osman Şahin, ''13 sene İngiltere , 4 sene Avustarya ve Yeni Zelanda ile 2 sene Amerika'da manuel tıp üzerinde çalıştım.Şu anda ise Türkiye'de manuel tıp ile ilgili eğitim vermekteyim.Özellikle bel ve boyun fıtıkları üzerinde uzmanım.Bu konularda Türkiye'de üniversitelerde eğitim vermekteyim.Aynı zamanda manuel tıpçılar dernek başkanlığı ile birlikte Milli Takımlar Hentbol Federasyonu, Mai Thai Kick Federasyonu ve üniversite spor federasyonunda sağlık kurulundayım.Milli sporcularla çalışmaktayım'' ifadelerini kullandı.

''AMELİYATA BAĞLI KOMPLİKASYONLAR YOK''

Bel ve boyun fıtığı ile ilgili sunum gerçekleştiren Osman Şahin, '' Manuel tıp ile tedavi olan hasta direkt olarak işe gidebiliyor ve ilaç kullanmıyor.Ameliyata bağlı düşük ayak komplikasyonu yaşamıyor.Tedaviden sonra tekrar işe başlayabiliyor ve spor yapabiliyor.İlk aşamadaki fıtıklarda başarı oranı yüzde 90'larda ancak patlak fıtık diye tabir edilen vakalarda ameliyat tercih edilmeli.Ben muayeneye göre hareket ediyorum ve eğer güç kaybı varsa bir beyin cerrahına yönlendiriyoruz.Örneğin çeşitli kazalar sonucu kolunu hiç kaldıramayan hastalar'' dedi.

''AMELİYATSIZ VE İLAÇSIZ ÇÖZÜM''

El muayenesiyle teşhis koyduğunu dile getiren Osman Şahin, ''MR'a girdiğinizde hemen hemen herkeste görülebilen küçük fıtıklar da görülebiliyor.Ancak el muayenesinde biz tam olarak güç kaybına neden olacak fıtıkları tespit edebiliyoruz. Manuel tıp , fonksiyonel tıpa girer.Bu yöntem ameliyatsız ve ilaçsız çözümdür.Modern tıpta ise ilaç ve ameliyat dışında başka çözüm yoktur.Biz ilaç kullanmadan ve ameliyat etmeden olaya müdahale ediyoruz.Daha kolay ve daha ucuz bir yöntem kullanıyoruz.İlaç çeşitli komplikasyonlara neden olabiliyor.Biz ilaçsız ve ameliyatsız olayı çözüyoruz'' diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİKEN
(22.10.2024 11:20 - #10705)
Hangi günler geliyor ve tedaviyi hangi adreste yapıyor? Keşke, bunu da yazsaydınız.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.