Mansur Yavaş'tan Adaylık Açıklaması

SİYASET 28.02.2023 - 16:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mansur Yavaş'tan Adaylık Açıklaması

Cumhurbaşkanı adayı gündemiyle ilk kez bir araya gelecek altılı masa toplantısı öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gözler 6'lı masanın 2 Mart'ta "cumhurbaşkanı adaylığı" gündemiyle toplanacağı toplantıya çevirildi. Altı lider, ilk kez isimler üzerinden adaylık değerlendirmesi yapacak.Cumhurbaşkanı adaylığı için ismi üzerinde en çok konuşulan isimlerden olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş, adaylık ile ilgili soruyu yanıtladı.      İlker Karagöz'ün adaylıkla ilgili bir sorusunda yanıtında Yavaş, "Genel Başkanımız aday olursa arkasındayız, altılı masa başka bir aday çıkarırsa yine arkasındayız ama altılı masa başka bir karar alırsa benim böyle bir talebim yok ama görev olarak kabul edebilirim, böyle bir karar oybirliği ile alınırsa. Altılı masanın en uygun kararı vereceğine inanıyorum. İşime odaklıyım" dedi.
Cumhurbaşkanı adayı gündemiyle ilk kez bir araya gelecek altılı masa toplantısı öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gözler 6'lı masanın 2 Mart'ta "cumhurbaşkanı adaylığı" gündemiyle toplanacağı toplantıya çevirildi. Altı lider, ilk kez isimler üzerinden adaylık değerlendirmesi yapacak.Cumhurbaşkanı adaylığı için ismi üzerinde en çok konuşulan isimlerden olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş, adaylık ile ilgili soruyu yanıtladı.

 

 


 İlker Karagöz'ün adaylıkla ilgili bir sorusunda yanıtında Yavaş, "Genel Başkanımız aday olursa arkasındayız, altılı masa başka bir aday çıkarırsa yine arkasındayız ama altılı masa başka bir karar alırsa benim böyle bir talebim yok ama görev olarak kabul edebilirim, böyle bir karar oybirliği ile alınırsa. Altılı masanın en uygun kararı vereceğine inanıyorum. İşime odaklıyım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.