Mansur Yavaş Kırşehir Cemeleliler Derneğini Ziyaret Etti

SİYASET 12.03.2022 - 23:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mansur Yavaş Kırşehir Cemeleliler Derneğini Ziyaret Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak'ta bulunan Kırşehir Cemeliler Köy Derneği'ni ziyaret etti.

  Mamak'ta esnaf, muhtar ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ardından Kırşehir Cemeleliler Köy Derneği'ni ziyaret etti.Burada Dernek Başkanı Mehmet Kızılırmak ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Yavaş yaptığı açıklamada , '' Değerli hemşerilerim,  bize hangi köyden ne kadar oy çıkmış hiçbir zaman bunun hesabını yapmadık.Bütün muhtarlarla toplandık hepsine bir söz verdik.Önce kanalizasyon, su yol arkasından da işte köy odası , kültür evi ne istiyorsanız yapacağız dedik ve yapmaya da çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı. Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Yavaş, sorunları yerinde dinledi.      
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak'ta bulunan Kırşehir Cemeliler Köy Derneği'ni ziyaret etti.

 

Mamak'ta esnaf, muhtar ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ardından Kırşehir Cemeleliler Köy Derneği'ni ziyaret etti.Burada Dernek Başkanı Mehmet Kızılırmak ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Yavaş yaptığı açıklamada , '' Değerli hemşerilerim,  bize hangi köyden ne kadar oy çıkmış hiçbir zaman bunun hesabını yapmadık.Bütün muhtarlarla toplandık hepsine bir söz verdik.Önce kanalizasyon, su yol arkasından da işte köy odası , kültür evi ne istiyorsanız yapacağız dedik ve yapmaya da çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Yavaş, sorunları yerinde dinledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.