Mansur Yavaş'ın Kırşehir'deki Görüntüsü Paylaşım Rekoru Kırıyor

SİYASET 27.11.2022 - 00:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mansur Yavaş'ın Kırşehir'deki Görüntüsü Paylaşım Rekoru Kırıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaragücü eski Başkanı Mert'in düğün daveti üzerine Kırşehir'e geldi.Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Yavaş'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ankaragücü Eski Başkanı Eski Başkanı Fatih Mert kızı ile Recep Şanal'ın oğlu Kırşehir'de dünyaevine evine girdi.Fatih Mert'in davetlisi olarak Kırşehir'e gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, düğün töreni öncesi Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.   Düğün sonrasında yürüyüşe çıkan Yavaş, bir grup gencin kendisiyle fotoğraf çekilmek istediğini fark etti.Gençlerin yanından geçerken çekindiklerini fark eden Mansur Yavaş, "Benimle fotoğraf çektirir misiniz?" diyerek gençlerle fotoğraf çekildi. O anlar kameraya yansırken gençlerin "Çok seviyoruz sizi" demesi dikkatlerden kaçmadı.     Yavaş ve Ekicioğlu daha sonra kent merkezinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.İkiliye Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç de eşlik etti.       Kırşehir Belediye Bşakanı Selahattin Ekicioğlu ziyarete ilişkin, ''Bugün Kırşehir’e gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve Ankara BB Meclis Üyesi Sayın Ertan Işık ile birlikte yerel ve genel gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulunduk.Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Metin İlhan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Sayın Baran Genç’in de bulundukları ziyaret kapsamında, Ahi Esnafımızla ve Kırşehirli hemşehrilerimizle de buluşarak görüş alış verişinde bulunduk'' değerlendirmesinde bulundu.  
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaragücü eski Başkanı Mert'in düğün daveti üzerine Kırşehir'e geldi.Yavaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Yavaş'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Ankaragücü Eski Başkanı Eski Başkanı Fatih Mert kızı ile Recep Şanal'ın oğlu Kırşehir'de dünyaevine evine girdi.Fatih Mert'in davetlisi olarak Kırşehir'e gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, düğün töreni öncesi Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

Düğün sonrasında yürüyüşe çıkan Yavaş, bir grup gencin kendisiyle fotoğraf çekilmek istediğini fark etti.Gençlerin yanından geçerken çekindiklerini fark eden Mansur Yavaş, "Benimle fotoğraf çektirir misiniz?" diyerek gençlerle fotoğraf çekildi. O anlar kameraya yansırken gençlerin "Çok seviyoruz sizi" demesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Yavaş ve Ekicioğlu daha sonra kent merkezinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.İkiliye Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç de eşlik etti.

 

 

 

Kırşehir Belediye Bşakanı Selahattin Ekicioğlu ziyarete ilişkin, ''Bugün Kırşehir’e gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve Ankara BB Meclis Üyesi Sayın Ertan Işık ile birlikte yerel ve genel gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulunduk.Kırşehir Milletvekilimiz Sayın Metin İlhan ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Sayın Baran Genç’in de bulundukları ziyaret kapsamında, Ahi Esnafımızla ve Kırşehirli hemşehrilerimizle de buluşarak görüş alış verişinde bulunduk'' değerlendirmesinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.