Malezyalı Turistlerden Selahattin Ekicioğlu'na Övgü , ''Böyle Başkan Görmedik''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2019 - 17:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Malezyalı Turistlerden Selahattin Ekicioğlu'na Övgü , ''Böyle Başkan Görmedik''

Kırşehir'de geçtiğimiz aylarda başlatılan Turizm atağı ile birlikte gelen turistler Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun kendilerine gösterdiği yakın ilgiye hem şaşırıyorlar hem de memnun kalıyorlar. Malezya , Endonezya ve Çin'de gelen turistler önce tarihi ve kültürel mekanları gezerek fotoğraf çekiliyor hem de alışveriş yaparak Kırşehir ekonomisine katkıda bulunuyor.Yabancı turistler daha sonra Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından ağırlanıyor. Son olarak Malezya'dan gelen turist kafilesini Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde ağırlayan Ekicioğlu'na Malezyalı turistlerden övgü dolu sözler geldi.Başkanın kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun kalan turistler, ''Kendi ülkemizde ya da diğer ülkelerde şehir yöneticilerine ulaşmak bu kadar kolay değil.Kendisi bizimle yakından ilgilendi ve Kırşehir hakkında tanıtıcı bilgiler verdi.Hem şaşırdık hem de çok memnun kaldık.'' açıklamalarında bulundular. ''SADECE KIRŞEHİR'E DEĞİL TÜRKiYE'YE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK'' Turistlerin sözleri ile ilgili görüşlerini bildiren Ekicioğlu ise ''Ben Kırşehir'de daha önce de ticaret odası başkanlığı yaptım yani halktan birisiyim.Sadece misafirler değil tüm bireyler bana istediği saatte ulaşabilir.Bu siyaset sadece Kırşehir'e değil Türkiye'ye yeni bir soluk getirecek.'' ifadelerine yer verdi. Toplantının ardından Malezyalı turistler Ekicioğlu ile resim çektirmek için sıraya girdi.

Kırşehir'de geçtiğimiz aylarda başlatılan Turizm atağı ile birlikte gelen turistler Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun kendilerine gösterdiği yakın ilgiye hem şaşırıyorlar hem de memnun kalıyorlar.

Malezya , Endonezya ve Çin'de gelen turistler önce tarihi ve kültürel mekanları gezerek fotoğraf çekiliyor hem de alışveriş yaparak Kırşehir ekonomisine katkıda bulunuyor.Yabancı turistler daha sonra Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından ağırlanıyor.

Son olarak Malezya'dan gelen turist kafilesini Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde ağırlayan Ekicioğlu'na Malezyalı turistlerden övgü dolu sözler geldi.Başkanın kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun kalan turistler, ''Kendi ülkemizde ya da diğer ülkelerde şehir yöneticilerine ulaşmak bu kadar kolay değil.Kendisi bizimle yakından ilgilendi ve Kırşehir hakkında tanıtıcı bilgiler verdi.Hem şaşırdık hem de çok memnun kaldık.'' açıklamalarında bulundular.

''SADECE KIRŞEHİR'E DEĞİL TÜRKiYE'YE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK''

Turistlerin sözleri ile ilgili görüşlerini bildiren Ekicioğlu ise ''Ben Kırşehir'de daha önce de ticaret odası başkanlığı yaptım yani halktan birisiyim.Sadece misafirler değil tüm bireyler bana istediği saatte ulaşabilir.Bu siyaset sadece Kırşehir'e değil Türkiye'ye yeni bir soluk getirecek.'' ifadelerine yer verdi.

Toplantının ardından Malezyalı turistler Ekicioğlu ile resim çektirmek için sıraya girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.