Mahmutoğlu Davasının Sanık Avukatı Çakıcı'nın Danışmanı Ferhat Aydoğan'ı Aradı

DİĞER 20.08.2022 - 22:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mahmutoğlu Davasının Sanık Avukatı Çakıcı'nın Danışmanı Ferhat Aydoğan'ı Aradı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Davasında Sanık Avukatı Çakıcı’nın Danışmanı’nı Telefonla Aradı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Sanık Avukatı Engin Çelebi Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan’ı arayarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Celal Mahmutyazıcıoğlu’na Alaattin Çakıcı ile tanışıklığını sorması üzerine bazı medya organlarında çıkan haberler üzerine bu sorumun Sayın Alaattin Çakıcı ile kesinlikle ilgisinin olmadığını söyledi.    Av.Engin Çelebi ; avukatlık mesleğimin gereği, sorduğum soruda sadece Maktulün benimsediği hayat tarzı ve girdiği ilişkileri yaşamında kullanma yöntemi ile ilgiliydi. Ancak bazı haberler ve haberi yansıtma başlıkları Sayın Alaattin Çakıcı ile bağlaştırıcı spekülasyon yapılmış olup, Sayın Çakıcı ile davanın hiç bir ilgisinin olmadığını ve varmış algısı oluşturma gayreti içinde yapılmış olan haberlerin hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır. Bu çıkan haberlerde mahkeme tutanaklarının bazı kısımların cımbızlanarak ilgi çekilmek için haber yapılmış olması,benide son derece rahatsız etmiştir. Bu durumdan büyük üzüntü duyduğumu bilmenizi isterim. İstemedende olsa Sayın Alaattin Çakıcı’nın bu  şekilde haber yapılmasına az yada çok sebebiyet vermiş olmaktan dolayı Alaattin bey’e üzüntülerimin iletilmesini sizlerden rica ediyorum  dedi.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu Davasında Sanık Avukatı Çakıcı’nın Danışmanı’nı Telefonla Aradı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Sanık Avukatı Engin Çelebi Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan’ı arayarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasında Celal Mahmutyazıcıoğlu’na Alaattin Çakıcı ile tanışıklığını sorması üzerine bazı medya organlarında çıkan haberler üzerine bu sorumun Sayın Alaattin Çakıcı ile kesinlikle ilgisinin olmadığını söyledi. 

 

Av.Engin Çelebi ; avukatlık mesleğimin gereği, sorduğum soruda sadece Maktulün benimsediği hayat tarzı ve girdiği ilişkileri yaşamında kullanma yöntemi ile ilgiliydi.


Ancak bazı haberler ve haberi yansıtma başlıkları Sayın Alaattin Çakıcı ile bağlaştırıcı spekülasyon yapılmış olup, Sayın Çakıcı ile davanın hiç bir ilgisinin olmadığını ve varmış algısı oluşturma gayreti içinde yapılmış olan haberlerin hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır. Bu çıkan haberlerde mahkeme tutanaklarının bazı kısımların cımbızlanarak ilgi çekilmek için haber yapılmış olması,benide son derece rahatsız etmiştir. Bu durumdan büyük üzüntü duyduğumu bilmenizi isterim. İstemedende olsa Sayın Alaattin Çakıcı’nın bu  şekilde haber yapılmasına az yada çok sebebiyet vermiş olmaktan dolayı Alaattin bey’e üzüntülerimin iletilmesini sizlerden rica ediyorum  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.