Mahalleli İsyan Etti, ''Belediye Başkanı Nefes Alsın Biz de Alalım''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2018 - 15:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mahalleli İsyan Etti, ''Belediye Başkanı Nefes Alsın Biz de Alalım''

Kırşehir'de bitmeyen yol çalışmalarına isyan eden vatandaşlar yol çalışmasını durdurdu. Yenice Mahallesinde oturan vatandaşlar yol yapım çalışmalarının bir türlü bitmemesi üzerine eylem düzenledi.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye çağrıda bulunan vatandaşlar , ''Astım olduk, balkon yıkamaktan , cam silmekten bıktık, bir an önce bitirilsin kilit parkeler döşensin'' diyerek çağrıda bulundular.Devam eden çalışmaları durduran vatandaşlar, '' 16 senedir bir çivi çakılmamış buraya, kanalizasyon tıkanıyor, altyapı yok , dilekçe de verdik gelen giden yok.Geliyorlar bir toprak atıp , bir yağma yapıp gidiyorlar.'' ''OY ZAMANI İNSANLIK YAPIYORUZ AMA ONLAR YAPMIYOR'' ''Muhtarımız da hiç ilgilenmedi, ilgilenseydi zaten şimdiye kadar yapılırdı.Burada oturacağız arabalara izin vermeyeceğiz, belediye başkanı gelsin.Biz buranın vatandaşı değil miyiz ? Çöp parası mı vermiyoruz, yol parası mı vermiyoruz, oy mu vermiyoruz ? Bir çivi de mi çakılmaz bu 229. sokağa.Balkonda oturup bir çayımızı içemiyoruz , rahat oturamıyoruz.Oy zamanı geliyorlar insanlık yapıyoruz ama onlar yapmıyor bize.'' ''Kanalizasyon günlük tıkanıyor.Çağırıyoruz kanalizasyon açtırıyoruz.Taban dolduğu için tıkanıyor evlere vuruyor.'' ''BELEDİYE BAŞKANI GELSİN NEFES ALSIN BİZ DE ALALIM'' ''Belediye Başkanının buraya gelip oturup kendisinin nefes almasını istiyoruz.Nefesini alsın biz de alalım.Evlerimizi kiraya veremiyoruz.Kırşehir sadece şehir merkezinden ibaret değil ki '' diyerek isyan ettiler.
Kırşehir'de bitmeyen yol çalışmalarına isyan eden vatandaşlar yol çalışmasını durdurdu.

Yenice Mahallesinde oturan vatandaşlar yol yapım çalışmalarının bir türlü bitmemesi üzerine eylem düzenledi.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye çağrıda bulunan vatandaşlar , ''Astım olduk, balkon yıkamaktan , cam silmekten bıktık, bir an önce bitirilsin kilit parkeler döşensin'' diyerek çağrıda bulundular.Devam eden çalışmaları durduran vatandaşlar, '' 16 senedir bir çivi çakılmamış buraya, kanalizasyon tıkanıyor, altyapı yok , dilekçe de verdik gelen giden yok.Geliyorlar bir toprak atıp , bir yağma yapıp gidiyorlar.'' ''OY ZAMANI İNSANLIK YAPIYORUZ AMA ONLAR YAPMIYOR'' ''Muhtarımız da hiç ilgilenmedi, ilgilenseydi zaten şimdiye kadar yapılırdı.Burada oturacağız arabalara izin vermeyeceğiz, belediye başkanı gelsin.Biz buranın vatandaşı değil miyiz ? Çöp parası mı vermiyoruz, yol parası mı vermiyoruz, oy mu vermiyoruz ? Bir çivi de mi çakılmaz bu 229. sokağa.Balkonda oturup bir çayımızı içemiyoruz , rahat oturamıyoruz.Oy zamanı geliyorlar insanlık yapıyoruz ama onlar yapmıyor bize.'' ''Kanalizasyon günlük tıkanıyor.Çağırıyoruz kanalizasyon açtırıyoruz.Taban dolduğu için tıkanıyor evlere vuruyor.'' ''BELEDİYE BAŞKANI GELSİN NEFES ALSIN BİZ DE ALALIM'' ''Belediye Başkanının buraya gelip oturup kendisinin nefes almasını istiyoruz.Nefesini alsın biz de alalım.Evlerimizi kiraya veremiyoruz.Kırşehir sadece şehir merkezinden ibaret değil ki '' diyerek isyan ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.