Mahalleli baz istasyonuna hat kapatarak tepki gösterecek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2016 - 17:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mahalleli baz istasyonuna hat kapatarak tepki gösterecek

Nasuhdede Mahallesi sakinleri, mahallelerinde kurulumuna başlanılan baz istasyonuna telefon hatlarını iptal ettirerek tepki gösterecek. Baz istasyonunun kaldırılması için bir araya gelen mahalle sakinleri, çocuklarının sağlığından endişe duydukları için telefon hatlarını iptal ettirme kararı aldıklarını söyledi. Nasuhdede Mahalle Muhtarı Ahmet Mamak da, mahallelinin kendisini gece gündüz demeden aradığını, huzurunun kalmadığını söyledi. Muhtar Ahmet Mamak, “Evlerimizde bulunan telefon hatlarını iptal ettireceğiz. Bu nedenle de mahallede kampanya başlatacağız. Şu an mahallelinin bu talebine 14 kişi olumlu yanıt verdi. Baz istasyonu kalkıncaya kadar mahallede bu tepki devam edecek.Baz istasyonuna hem tepkili hem de tedbirli davranıyoruz. Günlerdir rahat uyuyamıyoruz.” dedi.
Nasuhdede Mahallesi sakinleri, mahallelerinde kurulumuna başlanılan baz istasyonuna telefon hatlarını iptal ettirerek tepki gösterecek.

Baz istasyonunun kaldırılması için bir araya gelen mahalle sakinleri, çocuklarının sağlığından endişe duydukları için telefon hatlarını iptal ettirme kararı aldıklarını söyledi. Nasuhdede Mahalle Muhtarı Ahmet Mamak da, mahallelinin kendisini gece gündüz demeden aradığını, huzurunun kalmadığını söyledi. Muhtar Ahmet Mamak, “Evlerimizde bulunan telefon hatlarını iptal ettireceğiz. Bu nedenle de mahallede kampanya başlatacağız. Şu an mahallelinin bu talebine 14 kişi olumlu yanıt verdi. Baz istasyonu kalkıncaya kadar mahallede bu tepki devam edecek.Baz istasyonuna hem tepkili hem de tedbirli davranıyoruz. Günlerdir rahat uyuyamıyoruz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.