Liste Usulü 74 Kişilik Alıma Büyük Tepki

YAŞAM 23.02.2022 - 21:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Liste Usulü 74 Kişilik Alıma Büyük Tepki

İŞKUR tarafındn Kırşehir'deki okullarda görevlendirilmek için alınacak oln 74 kişi liste usulü ile belirlendi.

Toplum yararına program kapsamında Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim bünyesindeki okullarda çalıştırılmak üzere 74  temizlik ve bakım onarım görevlisi alınması kararlaştırılmıştı.3 aylık çalışma dönemi için alınacak olan kişiler şaibeye yer bırakmayan kura yöntemi yerine liste yöntemi ile belirlendi.Buna rağmen 3 aylık çalışma için 1100 kişi başvuru yaptı ancak sadece 74 kişi olarak belirlenen liste dışında kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.   ''BİLE BİLE BAŞVURDUM'' Liste usulü ile yapılan alım ile ilgili tepkisini dile getiren bir vatandaş, ''Gerçekten ihtiyacım vardı.3 ay ama cebime beş kuruş para girecekti.Liste usulü ile alım yapılacağı söylendi.Daha önce de bu şekilde alım yapılmıştı ama ben yine de başvurdum.Seçilemeyeceğimi bile bile başvurdum.Hakkıma girenleri Allah'a havale ediyorum'' dedi.   ''İHTİYACI OLMASA 3 AY İÇİN BAŞVURUR MU?'' Başvuru yapan bir başka vatandaş ise '' Kardeşim başka hiçbir ilde liste usulü ile bu alımlar belirlenmiyor.Sadece Kırşehir'de var bu.AK Parti İl Başkanlığı'nda liste hazırlanıyor.Gönderiliyor.İşkur da ona göre alım yapıyor.Bize ihtiyacı olanlar alınıyor deniyor.Ama 3 aylık çalışma için insanlar başvuruyorsa demek ki bu işe herkesin ihtiyacı var.Demek ki herkesin durumu kötü.İnsanlar kan ağlıyor'' ifadelerine yer verdi.
İŞKUR tarafındn Kırşehir'deki okullarda görevlendirilmek için alınacak oln 74 kişi liste usulü ile belirlendi.

Toplum yararına program kapsamında Kırşehir İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim bünyesindeki okullarda çalıştırılmak üzere 74  temizlik ve bakım onarım görevlisi alınması kararlaştırılmıştı.3 aylık çalışma dönemi için alınacak olan kişiler şaibeye yer bırakmayan kura yöntemi yerine liste yöntemi ile belirlendi.Buna rağmen 3 aylık çalışma için 1100 kişi başvuru yaptı ancak sadece 74 kişi olarak belirlenen liste dışında kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

 

''BİLE BİLE BAŞVURDUM''

Liste usulü ile yapılan alım ile ilgili tepkisini dile getiren bir vatandaş, ''Gerçekten ihtiyacım vardı.3 ay ama cebime beş kuruş para girecekti.Liste usulü ile alım yapılacağı söylendi.Daha önce de bu şekilde alım yapılmıştı ama ben yine de başvurdum.Seçilemeyeceğimi bile bile başvurdum.Hakkıma girenleri Allah'a havale ediyorum'' dedi.

 

''İHTİYACI OLMASA 3 AY İÇİN BAŞVURUR MU?''

Başvuru yapan bir başka vatandaş ise '' Kardeşim başka hiçbir ilde liste usulü ile bu alımlar belirlenmiyor.Sadece Kırşehir'de var bu.AK Parti İl Başkanlığı'nda liste hazırlanıyor.Gönderiliyor.İşkur da ona göre alım yapıyor.Bize ihtiyacı olanlar alınıyor deniyor.Ama 3 aylık çalışma için insanlar başvuruyorsa demek ki bu işe herkesin ihtiyacı var.Demek ki herkesin durumu kötü.İnsanlar kan ağlıyor'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.