LİSELİ GENCİN FECİ SONU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2016 - 14:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

LİSELİ GENCİN FECİ SONU

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Çavuşin köyünde meydana gelen trafik kazasında Mucur nüfusuna kayıtlı Furkan Çelik hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 50 BB 468 plakalı otomobil ile plakası bulunmayan motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücü 17 yaşındaki lise öğrencisi Furkan Çelik motosikletten fırladı. Kazaya ilk müdahaleyi yoldan geçen araç sürücüleri yaparken olay yerine gelen sağlık ekipleri liseli genci uzun süre hayata döndürmeye çalıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan genç, olay yerinde hayatını kaybederken kazayı öğrenen gencin ailesi sinir krizi geçirdi.Anne ve babasının ayrıldığı ve ayrı yaşadığı öğrenilen Furkan Çelik babası ile birlikte Avanos'ta ikamet ediyordu. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Çavuşin köyünde meydana gelen trafik kazasında Mucur nüfusuna kayıtlı Furkan Çelik hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 50 BB 468 plakalı otomobil ile plakası bulunmayan motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücü 17 yaşındaki lise öğrencisi Furkan Çelik motosikletten fırladı. Kazaya ilk müdahaleyi yoldan geçen araç sürücüleri yaparken olay yerine gelen sağlık ekipleri liseli genci uzun süre hayata döndürmeye çalıştı. Tüm müdahalelere rağmen kurtulamayan genç, olay yerinde hayatını kaybederken kazayı öğrenen gencin ailesi sinir krizi geçirdi.Anne ve babasının ayrıldığı ve ayrı yaşadığı öğrenilen Furkan Çelik babası ile birlikte Avanos'ta ikamet ediyordu. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.