LGS Şampiyonları Ödüllendirildi

EĞİTİM 20.07.2020 - 19:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

LGS Şampiyonları Ödüllendirildi

Liselere geçiş sınavlarında 500 tam puan alan öğrenciler ödüllendirildi.

LGS sınavında Kırşehir'den 500 tam puan alarak birinci olan İrem Sönmez ve Muhammed Alper Doğan Kırşehir Valisi İbrahim Akın tarafından ödüllendirildi.  Vali Akın ,  LGS şampiyonlarını kabulü sırasında yaptığı konuşmada, öğrencilerin ülke genelinde dereceye girmesinden dolayı gurur duyduklarını belirterek eğitimde marka kent olan Kırşehir’de eğitime yapılan yatırımların meyvelerini aldıklarını ifade etti.     Öğrencilerimizin elde ettikleri bu başarının diğer öğrencilere de örnek olacağını ümit ettiklerini dile getiren Vali Akın, “Öğrencilerimiz İrem Sönmez ve Muhammed Alper Doğan LGS’de tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan alıp ülke genelinde dereceye girdiler. Öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen aileleri ile öğretmenlerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin gelecekte hedefledikleri mesleğe ulaşmak için bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında da aynı azim ve kararlılıkla çalışarak yeni başarılara ulaşacaklarına inanıyorum.” dedi.     İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, okul idarecileri ve ailelerin de yer aldığı ziyarette Vali Akın öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Liselere geçiş sınavlarında 500 tam puan alan öğrenciler ödüllendirildi.

LGS sınavında Kırşehir'den 500 tam puan alarak birinci olan İrem Sönmez ve Muhammed Alper Doğan Kırşehir Valisi İbrahim Akın tarafından ödüllendirildi.  Vali Akın ,  LGS şampiyonlarını kabulü sırasında yaptığı konuşmada, öğrencilerin ülke genelinde dereceye girmesinden dolayı gurur duyduklarını belirterek eğitimde marka kent olan Kırşehir’de eğitime yapılan yatırımların meyvelerini aldıklarını ifade etti.

 

 

Öğrencilerimizin elde ettikleri bu başarının diğer öğrencilere de örnek olacağını ümit ettiklerini dile getiren Vali Akın, “Öğrencilerimiz İrem Sönmez ve Muhammed Alper Doğan LGS’de tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan alıp ülke genelinde dereceye girdiler. Öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen aileleri ile öğretmenlerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin gelecekte hedefledikleri mesleğe ulaşmak için bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında da aynı azim ve kararlılıkla çalışarak yeni başarılara ulaşacaklarına inanıyorum.” dedi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, okul idarecileri ve ailelerin de yer aldığı ziyarette Vali Akın öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.