Levent Karaca'yı Kaybettik

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2018 - 14:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Levent Karaca'yı Kaybettik

Kırşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü çalışanlarından Levent Karaca hayatını kaybetti. Kırşehir Belediyesi'nin sevilen isimlerinden Levent Karaca geçirdiği rahatsızlık sonrası Ankara'ya kaldırıldı.Kalp rahatsızlığı olduğu bilinen Karaca, buradaki müdahale sonrası Kalp Krizi geçirdi.3 kez kalbi duran Levent Karaca tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Çevresi tarafından çok sevilen 49 yaşındaki Levent Karaca , herkesin işine koşan , herkese yardımcı olmaya çalışan birisi olarak biliniyordu.Karaca'nın cenazesi öğle namazına  müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Kırşehir Türk olarak kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine de başsağlığı dileriz.
Kırşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü çalışanlarından Levent Karaca hayatını kaybetti.

Kırşehir Belediyesi'nin sevilen isimlerinden Levent Karaca geçirdiği rahatsızlık sonrası Ankara'ya kaldırıldı.Kalp rahatsızlığı olduğu bilinen Karaca, buradaki müdahale sonrası Kalp Krizi geçirdi.3 kez kalbi duran Levent Karaca tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Çevresi tarafından çok sevilen 49 yaşındaki Levent Karaca , herkesin işine koşan , herkese yardımcı olmaya çalışan birisi olarak biliniyordu.Karaca'nın cenazesi öğle namazına  müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Kırşehir Türk olarak kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine de başsağlığı dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.