Labordent Kalitesi Kırşehir'den Sonra Kayseri'de

SAĞLIK 28.01.2021 - 12:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Labordent Kalitesi Kırşehir'den Sonra Kayseri'de

Ankara'nın ardından Kırşehir'de de kurulan ve o tarihten itibaren Kırşehir'in öncü kurumlarından birisi haline gelen Labordent Diş Polikliniği Kayseri'de yeni şubesiyle de hizmet vermeye başlayacak.

Yaklaşık 1,5 yıl önce Kırşehir'de hizmet vermeye başlayan Labordent Diş Polikliniği gerek hizmet gerekse modern ve teknolojik diş tedavisi ile adından sıkça söz ettirmişti.Alanında sektör lideri haline gelen Labordent Diş Polikliniğinde tedavi olmak için çevre illerden de çok sayıda hasta Kırşehir'e geliyor.     Çok sayıda Diş Polikliniği olmasına rağmen Kayseri'den hastaların da geldiği Labordent Diş Polikliniği , Kırşehir'deki başarısının ardından Kayseri'de de yeni şubesiyle hizmet vermeye başlayacak.Böylece Labordent'in  kaliteli hizmeti Kayserililere de hizmet verecek.     HEDEFİMİZ ULUSLARARASI BİR MARKA HALİNE GELMEK    Kuruldukları ilk günden bu yana Kırşehir'de diş tedavisine yeni bir boyut kazandırdıklarını ve vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirten Labordent CEO'su Necip Seyfeli , ''Verdiğimiz hizmetle sadece Kırşehirlilerin değil çevre illerdeki vatandaşların da büyük ilgisini çektik ve bu ilgiye cevap vermek istedik.Teknolojik gelişmeleri de dikkatle takip ederek uzman kadromuz ve tam donanımlı poliklinik hizmetimizle Kırşehir'den sonra artık Kayseri'de de hizmet vereceğiz.Böylece sadece Türk vatandaşlarının değil yurt dışından da çok sayıda yabancı hastayı da Türkiye'ye getireceğimizi düşünüyorum.'' dedi.      
Ankara'nın ardından Kırşehir'de de kurulan ve o tarihten itibaren Kırşehir'in öncü kurumlarından birisi haline gelen Labordent Diş Polikliniği Kayseri'de yeni şubesiyle de hizmet vermeye başlayacak.

Yaklaşık 1,5 yıl önce Kırşehir'de hizmet vermeye başlayan Labordent Diş Polikliniği gerek hizmet gerekse modern ve teknolojik diş tedavisi ile adından sıkça söz ettirmişti.Alanında sektör lideri haline gelen Labordent Diş Polikliniğinde tedavi olmak için çevre illerden de çok sayıda hasta Kırşehir'e geliyor.

 

 

Çok sayıda Diş Polikliniği olmasına rağmen Kayseri'den hastaların da geldiği Labordent Diş Polikliniği , Kırşehir'deki başarısının ardından Kayseri'de de yeni şubesiyle hizmet vermeye başlayacak.Böylece Labordent'in  kaliteli hizmeti Kayserililere de hizmet verecek.

 

 

HEDEFİMİZ ULUSLARARASI BİR MARKA HALİNE GELMEK 

 

Kuruldukları ilk günden bu yana Kırşehir'de diş tedavisine yeni bir boyut kazandırdıklarını ve vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirten Labordent CEO'su Necip Seyfeli , ''Verdiğimiz hizmetle sadece Kırşehirlilerin değil çevre illerdeki vatandaşların da büyük ilgisini çektik ve bu ilgiye cevap vermek istedik.Teknolojik gelişmeleri de dikkatle takip ederek uzman kadromuz ve tam donanımlı poliklinik hizmetimizle Kırşehir'den sonra artık Kayseri'de de hizmet vereceğiz.Böylece sadece Türk vatandaşlarının değil yurt dışından da çok sayıda yabancı hastayı da Türkiye'ye getireceğimizi düşünüyorum.'' dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.