Labordent Diş Polikliniği'nden Peş Peşe İmzalar

SAĞLIK 05.10.2021 - 21:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Labordent Diş Polikliniği'nden Peş Peşe İmzalar

Labordent Diş Polikliniği kurumsal anlaşmalarına devam ediyor.Adından söz ettiren Labordent, Türk-İş Sendika Konfederasyonu ve Hak-İş Sendikası ile indirim anlaşması gerçekleştirdi.

Daha önce Kırşehir'de 7 bin üyesi bulunan Memur-Sen Konfederasyonu ve TÜM Emekder Sendikası ile yüzde 30'luk indirim anlaşması gerçekleştiren Labordent Diş Polikliniği yeni anlaşmalara da imza atmaya devam ediyor. Diş tedavisinde Kırşehir'e kazandırdığı yenilikler, son teknolojik donanım ve  uzman kadrosu ile alanında lider durumdaki Labordent Diş Polikliniği memur, işçi ve emekli sendikalarının da ilk tercihi oldu.Daha önce gerçekleştirdiği indirim anlaşmaları ile yaklaşık 10 bin kişiye indirim imkanı sağlayan Labordent Diş Polikliniği yeni anlaşmalara imza atmaya da devam ediyor.   TÜRK-İŞ VE HAK-İŞ DE İMZALADI Kırşehir'de 6 bine yakın üyeyi ve çok sayıda sendikayı bünyesinde barındıran Türk-İş Konfederesyonu ile yapılan anlaşma kapsamında Labordent Diş Polikliniği'nde tedavi yaptıran üyelere yüzde 30 indirim imkanı sağlandı.Anlaşmayı Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ve Türk-İş Konfederasyonu Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Yılmaz adına Yol-İş Sendikası Kırşehir Temsilcisi Sefer Kılıç imzaladı.     Labordent Diş Polikliniği bir diğer indirim anlaşmasını da Kırşehir'de yaklaşık 3 bin üyesi bulunan Hak-İş Sendikası ile gerçekleştirdi.Üyelere yüzde 30 indirim imkanı getiren anlaşmayı Labordent adına Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ve Yol İş Sendikası Kırşehir İl Başkanı Hızır Gürler imzaladı. Hak-İş Sendikası Kırşehir İl Başkanı ve Labordent Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli
Labordent Diş Polikliniği kurumsal anlaşmalarına devam ediyor.Adından söz ettiren Labordent, Türk-İş Sendika Konfederasyonu ve Hak-İş Sendikası ile indirim anlaşması gerçekleştirdi.

Daha önce Kırşehir'de 7 bin üyesi bulunan Memur-Sen Konfederasyonu ve TÜM Emekder Sendikası ile yüzde 30'luk indirim anlaşması gerçekleştiren Labordent Diş Polikliniği yeni anlaşmalara da imza atmaya devam ediyor.

Diş tedavisinde Kırşehir'e kazandırdığı yenilikler, son teknolojik donanım ve  uzman kadrosu ile alanında lider durumdaki Labordent Diş Polikliniği memur, işçi ve emekli sendikalarının da ilk tercihi oldu.Daha önce gerçekleştirdiği indirim anlaşmaları ile yaklaşık 10 bin kişiye indirim imkanı sağlayan Labordent Diş Polikliniği yeni anlaşmalara imza atmaya da devam ediyor.

 

TÜRK-İŞ VE HAK-İŞ DE İMZALADI

Kırşehir'de 6 bine yakın üyeyi ve çok sayıda sendikayı bünyesinde barındıran Türk-İş Konfederesyonu ile yapılan anlaşma kapsamında Labordent Diş Polikliniği'nde tedavi yaptıran üyelere yüzde 30 indirim imkanı sağlandı.Anlaşmayı Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ve Türk-İş Konfederasyonu Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Yılmaz adına Yol-İş Sendikası Kırşehir Temsilcisi Sefer Kılıç imzaladı.

 

 

Labordent Diş Polikliniği bir diğer indirim anlaşmasını da Kırşehir'de yaklaşık 3 bin üyesi bulunan Hak-İş Sendikası ile gerçekleştirdi.Üyelere yüzde 30 indirim imkanı getiren anlaşmayı Labordent adına Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ve Yol İş Sendikası Kırşehir İl Başkanı Hızır Gürler imzaladı.

Hak-İş Sendikası Kırşehir İl Başkanı ve Labordent Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.