Labordent Diş Polikliniği'nden Önemli Başarı

SAĞLIK 23.10.2021 - 20:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Labordent Diş Polikliniği'nden Önemli Başarı

Kırşehir'de faaliyet gösteren Labordent Diş Polikliniği'ne şiddetli ağrı şikayetiyle gelen hastanın çenesindeki büyük kist lokal anestezi ve mikro cerrahi ile alındı.

Kırşehir'de açıldığı günden bu yana diş tedavisi alanında getirdiği yenilikler ve verdiği kaliteli hizmetlerle adından söz ettiren Labordent Diş Polikliniği, uygulamaya başladığı çene cerrahisi ile diş tedavisi alanına yeni bir boyut kazandırdı.Çenesinde ve yüzünde oluşan şiddetli ağrı şikayetiyle Labordent Diş Polikliniği'ne başvuran 35 yaşındaki hastanın çekilen diş tomografisinde damak altında kalan ve çıkmayan 20'lik dişin arka kısmında çene altı ve çene eklemine kadar uzanan iltihaplı bir kist tespit edildi.   Hastaya lokal anestezi uygulanarak diş tedavisi yapılır şekilde 40 dakika süren mikro cerrahi operasayonu ile çenede oluşan büyük kist alındı.   ''İSTANBUL VEYA ANKARA'DA BİRKAÇ AŞAMALI YAPILACAKTI'' Cerrahi müdahaleyi gerçekleştiren Uzman Diş Hekimi Neşet Akay , ''35 Yaşında erkek hastamız çenesinde ağrı şikayetiyle kliniğimize başvurdu.Başvuran hastaya uygulanan tomografinin ardından yapılan değerlendirmede ; sağ alt çenesinde , çenenin alt kısmın ve çenenin eklem kısmına kadar uzanan büyük bir iltihaplı kist tespit edildi.Bu hastanın İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilecek bir kaç aşamalı büyük ve maliyetli bir operasyonla tedavi edileceği belirtildi.Fakat biz hastamıza mikro cerrahi yöntemlerle ağız içerisinden yaklaşarak tek seansta tüm parça halinde kisti ve dişi parçalamadan çıkardık.Ameliyat sırasında herhangi bir sinir hasarı, damar ve doku hasarı meydana gelmedi.Yaklaşık 40 dakika süren bir operasyonla ameliyatımızı tamamladık.Hastamız ayakta normal diş yaptırmış gibi konforlu bir şekilde ayaktan taburcu edildi ve takibe alındı.'' şeklinde konuştu.    
Kırşehir'de faaliyet gösteren Labordent Diş Polikliniği'ne şiddetli ağrı şikayetiyle gelen hastanın çenesindeki büyük kist lokal anestezi ve mikro cerrahi ile alındı.

Kırşehir'de açıldığı günden bu yana diş tedavisi alanında getirdiği yenilikler ve verdiği kaliteli hizmetlerle adından söz ettiren Labordent Diş Polikliniği, uygulamaya başladığı çene cerrahisi ile diş tedavisi alanına yeni bir boyut kazandırdı.Çenesinde ve yüzünde oluşan şiddetli ağrı şikayetiyle Labordent Diş Polikliniği'ne başvuran 35 yaşındaki hastanın çekilen diş tomografisinde damak altında kalan ve çıkmayan 20'lik dişin arka kısmında çene altı ve çene eklemine kadar uzanan iltihaplı bir kist tespit edildi.

 


Hastaya lokal anestezi uygulanarak diş tedavisi yapılır şekilde 40 dakika süren mikro cerrahi operasayonu ile çenede oluşan büyük kist alındı.

 

''İSTANBUL VEYA ANKARA'DA BİRKAÇ AŞAMALI YAPILACAKTI''

Cerrahi müdahaleyi gerçekleştiren Uzman Diş Hekimi Neşet Akay , ''35 Yaşında erkek hastamız çenesinde ağrı şikayetiyle kliniğimize başvurdu.Başvuran hastaya uygulanan tomografinin ardından yapılan değerlendirmede ; sağ alt çenesinde , çenenin alt kısmın ve çenenin eklem kısmına kadar uzanan büyük bir iltihaplı kist tespit edildi.Bu hastanın İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilecek bir kaç aşamalı büyük ve maliyetli bir operasyonla tedavi edileceği belirtildi.Fakat biz hastamıza mikro cerrahi yöntemlerle ağız içerisinden yaklaşarak tek seansta tüm parça halinde kisti ve dişi parçalamadan çıkardık.Ameliyat sırasında herhangi bir sinir hasarı, damar ve doku hasarı meydana gelmedi.Yaklaşık 40 dakika süren bir operasyonla ameliyatımızı tamamladık.Hastamız ayakta normal diş yaptırmış gibi konforlu bir şekilde ayaktan taburcu edildi ve takibe alındı.'' şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.