Labordent Diş Polikliniği ile Türkiye Kamu-Sen İndirim Anlaşması İmzaladı

SAĞLIK 14.02.2022 - 07:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Labordent Diş Polikliniği ile Türkiye Kamu-Sen İndirim Anlaşması İmzaladı

Kırşehir Labordent Diş Polikliniği yaklaşık 4 bin 500 üyesi bulunan Türkiye Kamu-Sen ile indirim anlaşması yaptı.

Diş tedavisinde getirdiği yenilik ve hizmet kalitesiyle Kırşehirlilerin takdirini kazanan Labordent Diş Polikliniği, çok sayıda sendika ile de indirim anlaşması yapmıştı.Labordent Diş Polikliniği bu kez de yaklaşık 4 bin 500 üyesi bulunan Türkiye Kamu-Sen ile indirim anlaşması imzaladı. Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ve Türkiye Kamu-Sen Kırşehir temsilcisi Hüdai Pakel ararasında imzalanan anlaşmaya göre yüzde 30'luk indirimden sendika üyesi çalışan ile birlikte eşi,çocukları ve 1. derece akrabalar da faydalanabilecek.
Kırşehir Labordent Diş Polikliniği yaklaşık 4 bin 500 üyesi bulunan Türkiye Kamu-Sen ile indirim anlaşması yaptı.

Diş tedavisinde getirdiği yenilik ve hizmet kalitesiyle Kırşehirlilerin takdirini kazanan Labordent Diş Polikliniği, çok sayıda sendika ile de indirim anlaşması yapmıştı.Labordent Diş Polikliniği bu kez de yaklaşık 4 bin 500 üyesi bulunan Türkiye Kamu-Sen ile indirim anlaşması imzaladı.

Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli ve Türkiye Kamu-Sen Kırşehir temsilcisi Hüdai Pakel ararasında imzalanan anlaşmaya göre yüzde 30'luk indirimden sendika üyesi çalışan ile birlikte eşi,çocukları ve 1. derece akrabalar da faydalanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.