Kupada Tur Atlayan Kırşehir FK, Ligde Çıkış Arıyor

SPOR 21.10.2022 - 11:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kupada Tur Atlayan Kırşehir FK, Ligde Çıkış Arıyor

Ligde kötü gidişe dur demek isteyen Kırşehir FK, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki başarısını lige de yansıtmak istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırşehir FK, üst üste yaşadığı puan kayıpları nedeniyle 16. sırada bulunuyor.Hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Fethiyespor'a son dakikada yediği golle 3-2 mağlup olan yeşil beyazlı ekip, hafta içi aynı ligde mücadele ettiği İskenderunspor ile Ahi Stadyumu'nda karşılaşmış ve rakibini 1-0 yenerek kupa dışına itmişti.   TARAFTAR İNANIYOR Ziraat Türkiye Kupasında tur atlayarak özgüven kazanan Kırşehir FK, aynı başarısını ligde de göstererek kötü gidişe dur demek istiyor.23 Ekim 2022 Pazar günü Ahi Stadyumu'nda 1461 Trabzon'u ağırlayacak olan Kırşehir FK, bu maçı kazanarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.Kaybettiği maçlara rağmen taraftarların inandığı ve desteklediği Kırşehir FK, hafta sonu oynanacak karşılaşmada yoğun bir taraftar desteği bekliyor.   İŞTE 2. LİG KIRMIZI GRUPTA PUAN DURUMU
Ligde kötü gidişe dur demek isteyen Kırşehir FK, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki başarısını lige de yansıtmak istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırşehir FK, üst üste yaşadığı puan kayıpları nedeniyle 16. sırada bulunuyor.Hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Fethiyespor'a son dakikada yediği golle 3-2 mağlup olan yeşil beyazlı ekip, hafta içi aynı ligde mücadele ettiği İskenderunspor ile Ahi Stadyumu'nda karşılaşmış ve rakibini 1-0 yenerek kupa dışına itmişti.

 

TARAFTAR İNANIYOR

Ziraat Türkiye Kupasında tur atlayarak özgüven kazanan Kırşehir FK, aynı başarısını ligde de göstererek kötü gidişe dur demek istiyor.23 Ekim 2022 Pazar günü Ahi Stadyumu'nda 1461 Trabzon'u ağırlayacak olan Kırşehir FK, bu maçı kazanarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.Kaybettiği maçlara rağmen taraftarların inandığı ve desteklediği Kırşehir FK, hafta sonu oynanacak karşılaşmada yoğun bir taraftar desteği bekliyor.

 

İŞTE 2. LİG KIRMIZI GRUPTA PUAN DURUMU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.