Kum Fırtınası Uydudan Böyle Görüntülendi

GÜNDEM 18.04.2022 - 21:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kum Fırtınası Uydudan Böyle Görüntülendi

Afrika kaynaklı kum fırtınası hayatı olumsuz etkiledi.Tepesidelik Köyü'nde mandıranın çatısı uçarken Kırşehir ve Aksaray hattında etkili olan kum fırtınası uydu tarafından görüntülendi.

Avrupa Uzay Ajansı ve Meteoroloji'nin uyarılarının ardından sabah saatlerinde etkili olamya başlayan şiddetli rüzgar, öğlen saatlerinde fırtınaya dönüştü.Afrika kaynaklı fırtına nedeniyle taşınan saahra tozları ise Kırşehir şehir merkezini esir aldı.Kırşehir şehir merkezi ve Aksaray hattı üzerinde etkili olan kum fırtınası nedeniyle Aksaray-Adana Karayolu trafiğe kapatıldı.     MANDIRANIN ÇATISI UÇTU Kırşehir merkeze bağlı Tepesidelik Köyü'nde besicilik yapılan bir mandıranın çatısı ve su deposu uçtu.İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, mandıraya giderek hasar tespit çalışmasına katıldı.Kent merkezinde de çatılarda meydana gelen olumsuzluklar nedeniyle Kırşehir İtfaiye Müdürlüğüne ihbarda bulunuldu.İtfaiye ekipleri, çatılardaki olumsuzlukları gidermek için açtığı itfaiye merdiveninde rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı.     KUM FIRTINASI UYDU GÖRÜNTÜLERİNE YANSIDI Kırşehir ve çevresinde etkili olan kum fırtınası uydu görüntülerine de yansıdı.Görüntülerde Kırşehir şehir merkezini etkisi altına alan kum fırtınasının Aksaray kırsalı ve Tuz Gölü civarında da etkili olduğu görüldü.Kum fırtınasının 18 nisan salı gününden itibaren yurdu terk etmesi bekleniyor.  
Afrika kaynaklı kum fırtınası hayatı olumsuz etkiledi.Tepesidelik Köyü'nde mandıranın çatısı uçarken Kırşehir ve Aksaray hattında etkili olan kum fırtınası uydu tarafından görüntülendi.

Avrupa Uzay Ajansı ve Meteoroloji'nin uyarılarının ardından sabah saatlerinde etkili olamya başlayan şiddetli rüzgar, öğlen saatlerinde fırtınaya dönüştü.Afrika kaynaklı fırtına nedeniyle taşınan saahra tozları ise Kırşehir şehir merkezini esir aldı.Kırşehir şehir merkezi ve Aksaray hattı üzerinde etkili olan kum fırtınası nedeniyle Aksaray-Adana Karayolu trafiğe kapatıldı.

 

 

MANDIRANIN ÇATISI UÇTU

Kırşehir merkeze bağlı Tepesidelik Köyü'nde besicilik yapılan bir mandıranın çatısı ve su deposu uçtu.İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, mandıraya giderek hasar tespit çalışmasına katıldı.Kent merkezinde de çatılarda meydana gelen olumsuzluklar nedeniyle Kırşehir İtfaiye Müdürlüğüne ihbarda bulunuldu.İtfaiye ekipleri, çatılardaki olumsuzlukları gidermek için açtığı itfaiye merdiveninde rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı.

 

 

KUM FIRTINASI UYDU GÖRÜNTÜLERİNE YANSIDI

Kırşehir ve çevresinde etkili olan kum fırtınası uydu görüntülerine de yansıdı.Görüntülerde Kırşehir şehir merkezini etkisi altına alan kum fırtınasının Aksaray kırsalı ve Tuz Gölü civarında da etkili olduğu görüldü.Kum fırtınasının 18 nisan salı gününden itibaren yurdu terk etmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.