Küçük Çocuk Asansöre Sıkıştı Feci Şekilde Can Verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2019 - 09:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Küçük Çocuk Asansöre Sıkıştı Feci Şekilde Can Verdi

Kırşehir pazar yerinde bulunan asansörde sıkışan Özbek çocuk hayatını kaybetti. Pazar yerinde el arabasıyla taşımacılık yapan Afgan uyruklu çocuklar iddiaya göre burada bulunan asansörle oynamaya başladı.Çocuklardan birisi asansörün içinde bulunduğu sırada birisi asansörü çalıştırdı.Paniğe kapılan küçük çocuk kapısı açık olan ve aşağı inen asansörden çıkmak isterken asansör ve duvar arasında sıkışığ kaldı. FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ Çevredekiler hemen 112 acil ve polis ekiplerini ararken olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri 10 yaşındaki Özbek çocuğu sıkıştığı yerden çıkardı ancak küçük çocuğun öldüğü belirlendi.Küçük çocuğun cenazesi Ahi Evran Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Kırşehir pazar yerinde bulunan asansörde sıkışan Özbek çocuk hayatını kaybetti.

Pazar yerinde el arabasıyla taşımacılık yapan Afgan uyruklu çocuklar iddiaya göre burada bulunan asansörle oynamaya başladı.Çocuklardan birisi asansörün içinde bulunduğu sırada birisi asansörü çalıştırdı.Paniğe kapılan küçük çocuk kapısı açık olan ve aşağı inen asansörden çıkmak isterken asansör ve duvar arasında sıkışığ kaldı.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Çevredekiler hemen 112 acil ve polis ekiplerini ararken olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri 10 yaşındaki Özbek çocuğu sıkıştığı yerden çıkardı ancak küçük çocuğun öldüğü belirlendi.Küçük çocuğun cenazesi Ahi Evran Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.