KTB Seçimlerinin Galibi Neşet Yavuz Oldu

RESMİ İLAN 01.10.2022 - 18:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

KTB Seçimlerinin Galibi Neşet Yavuz Oldu

Kırşehir Ticaret Borsası (KTB) Başkanlığına Neşet Yavuz yeniden seçildi.

Kırşehir Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Neşet Yavuz ile Kırşehir Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Hasan Ünlü yarıştı. Yapılan seçimde kullanılan 368 oyun 222'sini alan Yavuz, yeniden başkanlığa seçildi. Ünlü ise 143 oy alırken, 3 oy da geçersiz sayıldı. Seçimin ardından Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, kendisine destek verenlere teşekkür etti.
Kırşehir Ticaret Borsası (KTB) Başkanlığına Neşet Yavuz yeniden seçildi.

Kırşehir Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Neşet Yavuz ile Kırşehir Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Hasan Ünlü yarıştı.

Yapılan seçimde kullanılan 368 oyun 222'sini alan Yavuz, yeniden başkanlığa seçildi. Ünlü ise 143 oy alırken, 3 oy da geçersiz sayıldı.

Seçimin ardından Kırşehir Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.