Kredi Kartı Hırsızı Kameraya Yansıdı

ASAYİŞ 01.10.2024 - 21:33, Güncelleme: 01.10.2024 - 21:22
 

Kredi Kartı Hırsızı Kameraya Yansıdı

Kırşehir'de E.T. isimli şahsa ait kredi kartıyla alışveriş yapan şüpheli şahıs kameraya yansıdı.

Alınan bilgiye göre Kırşehir'de bir mağazada alışveriş yapan E.T. isimli vatandaş kredi kartının çalındığını farketti.Kredi kartı bilgilerini kontrol eden E.T., karttan çok sayıda harcama yapıldığını farketti.Şüpheli şahıs alışveriş yaptığı bir marketin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.Görüntülerde markete giren şahsın çok sayıda ürün aldıktan sonra temazsız ödeme yaptığı belirlendi.E.T. isimli vatandaş durumu hemen polise bildirirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çalınan karttan alışveriş yapıldığını öğrenerek kredi kartını hemen iptal ettiren E.T., şahsın dakikalar içerisinde kartıyla çok sayıda yerden dünya kadar alışveriş yaptığını kaydederek şikayetçi olduğunu dile getirdi.
Kırşehir'de E.T. isimli şahsa ait kredi kartıyla alışveriş yapan şüpheli şahıs kameraya yansıdı.

Alınan bilgiye göre Kırşehir'de bir mağazada alışveriş yapan E.T. isimli vatandaş kredi kartının çalındığını farketti. Kredi kartı bilgilerini kontrol eden E.T., karttan çok sayıda harcama yapıldığını farketti.Şüpheli şahıs alışveriş yaptığı bir marketin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.Görüntülerde markete giren şahsın çok sayıda ürün aldıktan sonra temazsız ödeme yaptığı belirlendi.E.T. isimli vatandaş durumu hemen polise bildirirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çalınan karttan alışveriş yapıldığını öğrenerek kredi kartını hemen iptal ettiren E.T., şahsın dakikalar içerisinde kartıyla çok sayıda yerden dünya kadar alışveriş yaptığını kaydederek şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.