Köy Muhtarı Kırşehir İl Özel İdaresi'ni Yerden Yere Vurdu

GÜNDEM 29.07.2022 - 12:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Köy Muhtarı Kırşehir İl Özel İdaresi'ni Yerden Yere Vurdu

    Mucur'a bağlı Yörücek Köyü Muhtarı Memduh Ünaldı, sosyal medya hesabından yaptığı görüntülü açıklama ile Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz'a yüklendi. Ünaldı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi : ''Arkadaşlar 2007 muhtar olduğum gün buraya suyun başına geldim. Yıl 2022 hala buradayız. Bu suyun bu kadar aktığına bakmayın, bu su 4 ve 5 köye paylaşılıyor.Yani yörücek köyüne 1.5 dakika da 5 ve 6 litre su düşüyor.Bununla da kasıla kasıla övünüyorlar ama vaziyet ortada. Yörücek muhtarı olarak suyun başında hala oturuyorum, 13 yıldır muhtarım ve 13 yıldır burdayız.Sayın Kurtuluş bey  bu suyun geldiği yerde var ya adam 10 bin büyükbaş hayvan besliyor, sen ise var ya 3-5 köyün suyunu kurtaramadın.Tebrik ediyorum senden yani yazıktır, günahtır. Elinizde ne zaman su yok desek, ne zaman suyumuz akmıyor desek bellemişsiniz, '' kış günü yollar kapalı, yaz günü yağmur yağmadı, kış günü yollar kapalı gelemedik yaz günü yağmur yağmadı su çoğalmıyor ne yapalım?'' ; bununla yonturmuşsunuz gidiyorsunuz sizi tebrik ediyorum canı gönülden, Yörücek Köyü muhtarı olarak buraya su çıkartıp çeşme yaptıracağım, çeşmeye de senin adını yazacağım.Kurtuluş bey gözünüz insanlık görsün, bu da benim size kibarlığım olsun, yani oturduğunuz yerden kalktığınız yerden böyle konuşma ile söylemek ile olmuyor bu işler.Yürümüyor sayın yetkililerim bu işe çözüm atın, bakın yine kış geliyor  ha yağmur yağmadı ya siz öyle diyorsunuz ya yağmur yağarsa içi çoğalır diye yağmurda yağmadı ne yapalım''

 

 

Mucur'a bağlı Yörücek Köyü Muhtarı Memduh Ünaldı, sosyal medya hesabından yaptığı görüntülü açıklama ile Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz'a yüklendi.

Ünaldı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi :

''Arkadaşlar 2007 muhtar olduğum gün buraya suyun başına geldim. Yıl 2022 hala buradayız. Bu suyun bu kadar aktığına bakmayın, bu su 4 ve 5 köye paylaşılıyor.Yani yörücek köyüne 1.5 dakika da 5 ve 6 litre su düşüyor.Bununla da kasıla kasıla övünüyorlar ama vaziyet ortada. Yörücek muhtarı olarak suyun başında hala oturuyorum, 13 yıldır muhtarım ve 13 yıldır burdayız.Sayın Kurtuluş bey  bu suyun geldiği yerde var ya adam 10 bin büyükbaş hayvan besliyor, sen ise var ya 3-5 köyün suyunu kurtaramadın.Tebrik ediyorum senden yani yazıktır, günahtır. Elinizde ne zaman su yok desek, ne zaman suyumuz akmıyor desek bellemişsiniz, '' kış günü yollar kapalı, yaz günü yağmur yağmadı, kış günü yollar kapalı gelemedik yaz günü yağmur yağmadı su çoğalmıyor ne yapalım?'' ; bununla yonturmuşsunuz gidiyorsunuz sizi tebrik ediyorum canı gönülden, Yörücek Köyü muhtarı olarak buraya su çıkartıp çeşme yaptıracağım, çeşmeye de senin adını yazacağım.Kurtuluş bey gözünüz insanlık görsün, bu da benim size kibarlığım olsun, yani oturduğunuz yerden kalktığınız yerden böyle konuşma ile söylemek ile olmuyor bu işler.Yürümüyor sayın yetkililerim bu işe çözüm atın, bakın yine kış geliyor  ha yağmur yağmadı ya siz öyle diyorsunuz ya yağmur yağarsa içi çoğalır diye yağmurda yağmadı ne yapalım''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.