Koskoca Defterdarlığın Parası mı Yok ?

DİĞER 15.07.2020 - 22:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koskoca Defterdarlığın Parası mı Yok ?

Kırşehir'de Defterdarlık Müdürlüğü binası önündeki Atatürk büstünün hali büyük tepki çekiyor.

Kırşehir Merkez Ankara Caddesi üzerinde bulunan Kırşehir Defterdarlık Müdürlüğü'ne ait binanın bahçesinde ki Atatürk Büstü bakımsız durumda.Büstün alt kısmında bulunan ve Atatürk'e ait sözün bulunduğu kısım yenilenmediği için yazılar tamamen silinmiş durumda.Uzun süredir bu şekilde duran ve bakımı yapılmayan büst için vatandaşlar tepki gösterdi.Kırşehir Defterdarlığı gibi önemli bir kuruma ait büst ile ile ilgili yetkililerden bakım yapılması istendi.     KOSKOCA DEFTERDARLIĞIN PARASI MI YOK ?   Defterdarlığın önündeki büstün durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan bir vatandaş , '' Büst uzun süredir bu şekilde.Hatta burada Atatürk'e ait olan sözün ne olduğunu eminim binadakiler bile unutmuştur.Doğrusunu söylemek gerekirse ben bile unuttum.Kırşehir'in bütün vergisi bu binada toplanıyor.Koskoca Defterdarlık küçük bir bütçe ayırıp bakım yapamıyor mu ? Yazıklar olsun !'' diyerek duruma isyan etti.  
Kırşehir'de Defterdarlık Müdürlüğü binası önündeki Atatürk büstünün hali büyük tepki çekiyor.

Kırşehir Merkez Ankara Caddesi üzerinde bulunan Kırşehir Defterdarlık Müdürlüğü'ne ait binanın bahçesinde ki Atatürk Büstü bakımsız durumda.Büstün alt kısmında bulunan ve Atatürk'e ait sözün bulunduğu kısım yenilenmediği için yazılar tamamen silinmiş durumda.Uzun süredir bu şekilde duran ve bakımı yapılmayan büst için vatandaşlar tepki gösterdi.Kırşehir Defterdarlığı gibi önemli bir kuruma ait büst ile ile ilgili yetkililerden bakım yapılması istendi.

 

 

KOSKOCA DEFTERDARLIĞIN PARASI MI YOK ?

 

Defterdarlığın önündeki büstün durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan bir vatandaş , '' Büst uzun süredir bu şekilde.Hatta burada Atatürk'e ait olan sözün ne olduğunu eminim binadakiler bile unutmuştur.Doğrusunu söylemek gerekirse ben bile unuttum.Kırşehir'in bütün vergisi bu binada toplanıyor.Koskoca Defterdarlık küçük bir bütçe ayırıp bakım yapamıyor mu ? Yazıklar olsun !'' diyerek duruma isyan etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.