Koronavirüsü Kapıp Kırşehir'e Kaçarken Yakalandı

SAĞLIK 14.09.2020 - 20:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüsü Kapıp Kırşehir'e Kaçarken Yakalandı

Ankara'da koronavirüse yakalanan hasta Kırşehir'de otobüsten indirilerek karantinaya alındı.

Ankara'da ikamet eden A.G (58) bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye başvurdu.Koronavirüs belirtileri gösteren hasta kendisine yapılan testin sonucunu beklemeden otobüse atlayarak Kırşehir'e doğru yola çıktı.Yolcuğu sırasında Covid-19 testi pozitif olan hastanın sonuçları sisteme düşer düşmez ekipler harekete geçti.     Ankara Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler vatandaşın otobüs ile Kırşehir’e gelmek üzere olduğunun tespit etti. Akşam saatlerinde  Jandarma Ekipleri ile birlikte Akpınar ilçesi mevkii’nde otobüs durduruldu. Eşi ile birlikte seyahat eden A.G. otobüsten indirilerek sağlık kontrolünden geçmesinin ardından tedbir amaçlı ambulans ile ikametine götürüldü.Otobüste yolculuk yapan diğer yolcular tedbir amaçlı 14 gün karantina altına alındı.
Ankara'da koronavirüse yakalanan hasta Kırşehir'de otobüsten indirilerek karantinaya alındı.

Ankara'da ikamet eden A.G (58) bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye başvurdu.Koronavirüs belirtileri gösteren hasta kendisine yapılan testin sonucunu beklemeden otobüse atlayarak Kırşehir'e doğru yola çıktı.Yolcuğu sırasında Covid-19 testi pozitif olan hastanın sonuçları sisteme düşer düşmez ekipler harekete geçti.

 

 

Ankara Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler vatandaşın otobüs ile Kırşehir’e gelmek üzere olduğunun tespit etti. Akşam saatlerinde  Jandarma Ekipleri ile birlikte Akpınar ilçesi mevkii’nde otobüs durduruldu. Eşi ile birlikte seyahat eden A.G. otobüsten indirilerek sağlık kontrolünden geçmesinin ardından tedbir amaçlı ambulans ile ikametine götürüldü.Otobüste yolculuk yapan diğer yolcular tedbir amaçlı 14 gün karantina altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.