Koronavirüse Yenik Düşen 15 Temmuz Gazisi Kırşehir'de Defnedildi

DİĞER 21.06.2020 - 21:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüse Yenik Düşen 15 Temmuz Gazisi Kırşehir'de Defnedildi

Yakalandığı Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren 15 Temmuz Gazisi Ahmet Çağlar için memleketi Kırşehir'de defnedildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara'da bulunan ve darbecilere karşı koyarken yaralanan Ahmet Çağlar baba ocağı Kırşehir'de toprağa verildi.Bir süre önce koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Çağlar için Akçakent'e bağlı Mahsenli Köyünde cenaze töreni düzenlendi.     Düzenlenen cenaze törenine Vali İbrahim Akın ile birlikte İl Jandarma komutanı Ferhat Kuran ve çok sayıda vatandaş katıldı.Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Çağlar'ın naaşı  Kırşehir Belediyesi'ne bağlı özel ekipler tarafından defnedildi.
Yakalandığı Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren 15 Temmuz Gazisi Ahmet Çağlar için memleketi Kırşehir'de defnedildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara'da bulunan ve darbecilere karşı koyarken yaralanan Ahmet Çağlar baba ocağı Kırşehir'de toprağa verildi.Bir süre önce koronavirüse yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Çağlar için Akçakent'e bağlı Mahsenli Köyünde cenaze töreni düzenlendi.

 

 

Düzenlenen cenaze törenine Vali İbrahim Akın ile birlikte İl Jandarma komutanı Ferhat Kuran ve çok sayıda vatandaş katıldı.Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Çağlar'ın naaşı  Kırşehir Belediyesi'ne bağlı özel ekipler tarafından defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.