Koronavirüse Yakalanan Mucurlu İş Adamı Hayatını Kaybetti

SAĞLIK 02.07.2020 - 15:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Koronavirüse Yakalanan Mucurlu İş Adamı Hayatını Kaybetti

Koronavirüse yakalanan Mucurlu iş adamı Recep Leblebici kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.İlçede son dönemde covid-19 nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti.

  Kırşehir vaka sayısının en az olduğu illerden birisi idi ancak Mucur'da başlayan salgın olayın seyrini değiştirdi.Bir anda artan vaka sayısına bağlı olarak hastaneye yatan hasta sayısında da büyük artış oldu.Yeni tip koronavirüse yakalananlardan birisi de Mucur'da iş adamı olarak faaliyet gösteren Recep Lebelebici oldu.Covid-19 şikayetiyle hastaneye başvuran ve testi pozitif çıktıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Recep Leblebici hastalığa bağlı olarak kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Leblebicinin cenazesi Mucur'da ikindi namazına müteakip defnedilecek.   SON DÖNEMDE MUCUR'DA COVİD-19'A BAĞLI OLARAK 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ   Kırşehir'de Covid-19'un merkez üssü haline gelen Mucur'da son dönemde 3 kişi hastalığa bağlı olarak yaşamını yitirdi.Hayatını kaybeedenler arasında Recep Leblebici'nin kayınbabası Mehmet Orkun da bulunuyor. Kırşehir Haber Türk olarak merhumlara Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dileriz
Koronavirüse yakalanan Mucurlu iş adamı Recep Leblebici kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.İlçede son dönemde covid-19 nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti.

 

Kırşehir vaka sayısının en az olduğu illerden birisi idi ancak Mucur'da başlayan salgın olayın seyrini değiştirdi.Bir anda artan vaka sayısına bağlı olarak hastaneye yatan hasta sayısında da büyük artış oldu.Yeni tip koronavirüse yakalananlardan birisi de Mucur'da iş adamı olarak faaliyet gösteren Recep Lebelebici oldu.Covid-19 şikayetiyle hastaneye başvuran ve testi pozitif çıktıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Recep Leblebici hastalığa bağlı olarak kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Leblebicinin cenazesi Mucur'da ikindi namazına müteakip defnedilecek.

 

SON DÖNEMDE MUCUR'DA COVİD-19'A BAĞLI OLARAK 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

 

Kırşehir'de Covid-19'un merkez üssü haline gelen Mucur'da son dönemde 3 kişi hastalığa bağlı olarak yaşamını yitirdi.Hayatını kaybeedenler arasında Recep Leblebici'nin kayınbabası Mehmet Orkun da bulunuyor.

Kırşehir Haber Türk olarak merhumlara Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.